Taal:
Dutch
Deutsch
English
Facebook
Volg ons op facebook.
Googleplus
Je kunt ons volgen op Google+
Info
Betaalinformatie
Nike Air Max 1 Essential White Yellow Cool Grey Black
Artikelbeschrijving

Nike Air Max 1 Essential

Wit/geel-grijs-zwart

537383-111

Zorgt deze uitvoering van de Nike Air Max 1 Essential door de uitgekozen kleuren niet voor een goede stemming? Mooi kleurrijk gaat deze sneaker in de kleurgeving wit, geel, grijs en zwart te werk en laat meteen een zomerse stemming opkomen. Daarbij is deze versie als je het verfbad buiten beschouwing laat, met name door de vorm een sneaker met veel invloed.

Als je een blik werpt op de beschermingsrand, zie je sympathiek vilt in geel van voren tot achteren. Hierbij steken in deze tint ook de bovenste veterogen, de tekst op de tong en de hiel er bovenuit. Bij de stofgedeeltes aan de binnen-en buitenkant evenals voor onder de veters vind je vilt in het grijs.

Voor een blijvende indruk zorgt de binnenvoering uit wit mesh en geeft een behaaglijk gevoel zelfs bij langere wandelingen. Passend qua kleur wordt je aandacht getrokken door de tussenzool, de tong uit nylon en de veters in het wit. Op deze manier onstaat een heel mooi contrast die de sportschoenen er tijdloos maar tegelijkertijd uniek uit laten zien.

De anti-slip loopzool in geel, wit en zwart belooft een wonderbaarlijk draagcomfort en in verbinding met de tussenzool ontstaat een te gekke demping. Het aantal oneffenheden en ook stoten worden geminimaliseerd en geeft de drager van deze schoenen een niet na te maken loopgevoel. Genoeg redenen waarom de Air Max 1 Essential van Nike in geen enkele verzameling mag ontbreken!

100% veganistisch

Artikeldetails
Artikelnummer: 537383-111
Fabrikant: Nike
Type: Loopschoen
Kleur: White/Yellow-Cool Grey-Black
Gemaakt in: Vietnam
Toestand: Brand New in Original Box
Materiaal: Synthetisch
Uitgebracht :