Schoenen bestellen

Je hebt nog nooit eerder sportschoenen op internet besteld en je weet niet precies hoe je dat aan moet pakken? Ook ben je er onzeker over of er voordelen zijn aan het online sneakers kopen of dat je toch beter bij de plaatselijke schoenenwinkel kunt kopen? Wij laten je zien welke positieve aspecten er zijn bij het shoppen in een onlineshop en leggen je stapsgewijs uit hoe je in onze onlineshop sneakershop kunt bestellen.

Schoenen bestellen

Schoenen bestellen via internet

Bij een schoenenwinkel in de buurt kan je sneakers kopen, meteen aanproberen en na het betalen direct mee naar huis nemen. Helaas is het aanbod vaak beperkt en het is maar de vraag of je überhaupt sportschoenen kunt vinden die je mooi vindt. Als je niets kunt krijgen, ben je genoodzaakt om verder te zoeken en zo loop je van de ene zaak naar de volgende. Dit kost natuurlijk veel tijd en je humeur wordt er niet beter op, vooral als het weer slecht is en er geen parkeergelegenheid is. Heb je uiteindelijk iets gevonden kan je alleen contant of met kaart betalen.

Een onlineshop voor sportschoenen heeft vaak een breed aanbod dat je thuis in alle rust kunt bekijken. Ook heb je er soms de mogelijkheid om exclusieve sneakers te bestellen die je in een normale winkel vergeefs zoekt. Je hoeft niet bij weer en wind door de stad en je verspeelt ook geen kostbare tijd met het zoeken naar een parkeerplaats. Omdat de keuze groot is, is er veel meer kans dat je jouw favoriete schoen kunt vinden. Bovendien kan je sneakers bestellen, thuis uitproberen en mochten ze niet bevallen, probleemloos binnen 14 dagen weer terugsturen. Dus geen risico! Tenslotte zijn er meerdere betaalmogelijkheden waar je gebruik van kunt maken en de voor jou beste methode kunt uitkiezen. Maar hoe gaat het bestellen nu precies?

Je moet natuurlijk allereerst een paar schoenen uitzoeken. Wat dacht je van het enorme aanbod in de online sneakershop van Purchaze? Bekijk maar eens ons assortiment sneakers van hoog tot laag, met zichtbare en onzichtbare demping, van gedekte kleuren tot felle, opvallende kleuren, voor mannen en vrouwen, enz. enz. Nieuwsgierig en kan je niet langer wachten? Neem dan hier alvast eens een kijkje: collectie sneakers Purchaze

Heb je een keuze kunnen maken en een paar te gekke sneakers uitgezocht? Deze sportschoenen klik je aan en dan kom je op een pagina waar de schoen groot in beeld wordt gebracht. Hier vind je een artikelbeschrijving en foto’s van de gymschoen in verschillende perspectieven. Mocht je eventueel nog een vraag over het artikel hebben, dan kan je jouw vraag en je e-mailadres in de betreffende vakjes invullen en vervolgens naar ons toesturen. Er volgt zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Als je er zeker van bent dat je het product wilt bestellen, dan komt nu de volgende stap.

Kies je maat uit en klik dat aan. Meteen is te zien of we de sneaker in voorraad hebben of niet. Is deze aanwezig, dan stop je de schoen in de winkelwagen en je belandt automatisch op de volgende site. Alles wordt kort samengevat en je ziet direct de totale prijs die je moet betalen. Wil je nog meer kopen, klik dan op "verder winkelen". Ben je klaar met shoppen klik dan "verder naar bestellen" aan. Je komt nu op een pagina waar je jouw persoonlijke gegevens moet invullen en hier kan je ook een eventueel ander leveradres aangeven door het vakje "afwijkend leveradres opgeven" aan te klikken. Nu nog de algemene voorwaarden bevestigen en verder gaan met bestellen. Is alles juist ingevuld, dan “einde registratie” kiezen.

Tenslotte het laatste deel van de bestelling; De betaalmethode. Er staan jou in de onlineshop van Purchaze meerdere betaalmogelijkheden ter beschikking:

Klarna – achteraf betalen

Je krijgt dan samen met de bestelling een rekening die binnen 2 weken volledig moet worden betaald. Er wordt hierbij een extra tarief van 4% over het bedrag van de bestelling in rekening gebracht.

Klarna – gespreid betalen

Hierbij krijg je een rekening die je in kleine maandelijkse termijnen kunt betalen en je mag zelf de hoogte daarvan bepalen. Bij de artikelen in de shop wordt aangegeven hoe hoog het minimumbedrag is dat moet worden betaald. Ook hier wordt een extra tarief van 4 % berekend.

PayPal

PayPal is een online betaalsysteem. Met PayPal kan je geld overmaken naar iedereen met een e-mailadres. Je hebt alleen een e-mailadres en een wachtwoord nodig. Betalen doe je automatisch via je eigen bankrekening.

Vooruitbetaling / bankoverschrijving

Hiermee kan je het totaalbedrag van de bestelling overmaken van jouw bankrekening naar Purchaze.

VISA / MasterCard

Betalen met je VISA creditcard of je MasterCard..

iDeal

Bij deze methode kan je betalen met internetbankieren bij een van de deelnemende banken.

Wil je nadere informatie over de betaalmethoden die onze onlineshop aanbiedt, kijk dan hier: http://purchaze.nl/nl/payment.html.
Nadat de betalingswijze gekozen is, is de bestelling afgerond en nu is het alleen nog maar wachten op jouw hippe sneakers die binnen enkele dagen geleverd worden.

Test nu de betaling bij Purchaze

Artikel aanbevelen op: