Nike Air Max Tavas donkerblauw blauw wit

Toonaangevend en overweldigend – de Nike Air Max Tavas in donkerblauw, blauw en wit.

Is blauw jouw lievelingskleur?

Dan kom je volledig aan je trekken bij de Nike Air Max Tavas! Lichtglanzende meshstof in het teengedeelte en bij de instap in donkerblauw, wordt aan de zijkanten veredeld met plastische laagjes in dezelfde kleur. Optische naden verlenen aan het harmonieuze totaalbeeld een sportieve touch.

Nike Air Max Tavas donkerblauw blauw wit 705149-407

Nike Air Max Tavas donkerblauw blauw wit 705149-407

Aan jouw stijlvolle optreden herkent men je goede smaak.

Jij wilt laten zien aan welk merk je jouw vertrouwen schenkt?

Geen probleem! Aan de zijkant aangebracht wacht de blauwe Swoosh erop om door jou ontdekt te worden. Tot een geraffineerde bijzonderheid ontpopt zich de hele kleine Swoosh bovenop de toebox. Opgestikt op de hak in het donkerblauw en op de tong in het wit, wordt het obligatorische opschrift tot een edele blikvanger. Decent, maar niet saai zet je jouw voorliefdes in scène.

Welke effecten heeft de dunne zool?

Door het verminderen van de afmetingen van de witte tussenzool met zichtbaar Airpad in het blauw, daalt duidelijk het totale gewicht. Jij zult langdurig overtuigd zijn van de beroemde werking van deze luchtvering. De demping veert de stoot op een harde ondergrond zoals asfalt en beton af en ontziet jouw gewrichten. Door de ergonomische vorm wordt het natuurlijke afrollen zeer goed ondersteund. Genoeg grip geeft jou de loopzool met wafelprofiel en extra verstevigingen aan de voorkant en onder de hak.

Is de hakversterking alleen decoratie?

Zonder twijfel maakt de hielversteviging uit blauw kunstleer het luxueuze model mooier. Op de voorgrond staat echter het ondersteunende effect. In verbinding met de versterking van de veterogen met golvende rand, die een strakkere snoering van de veters mogelijk maakt, krijg je een betere pasvorm. Een pijnlijk omknikken wordt zo verregaand voorkomen.

Hoe draagt deze schoen zich?

Extreem licht en comfortabel uitgevoerd zal je deze nieuwe begeleider nauwelijks aan je voeten merken. Flexibel en stabiel zorgt het luchtdoorlatende bovenmateriaal voor een verfrissende luchtcirculatie aan de binnenkant van de schoen. Een wattering zorgt als rand in het hielgedeelte voor een beter samenspel met de sneaker en aan de tong voor een vemindering van de druk door de veters. Blaren en schuurwondjes behoren zo tot het verleden. Elke stap in deze uitvoering zal je veel vreugde geven!

Voldoet de Nike Air Max Tavas aan jouw eisen? In de onlineshop van Purchaze ligt dit model op jou te wachten. Bij ons staat klantenservice op de eerste plaats. Alle artikelen worden voor verzending gecontroleerd op eventuele gebreken! Vertrouw op onze langjarige ervaring. In onze winkel aan de Dietrichsfelder Str. 17 in Aurich heb je ter plekke de mogelijkheid om naast competent advies alle modellen nauwkeurig te testen:

  • Nike Air Max Tavas Obsidian Hyper Cobalt Black Rechts
  • Nike Air Max Tavas Obsidian Hyper Cobalt Black Seitenansicht
  • Nike Air Max Tavas Obsidian Hyper Cobalt Black Seitendetail
  • Nike Air Max Tavas Obsidian Hyper Cobalt Black Innenseite
  • Nike Air Max Tavas Obsidian Hyper Cobalt Black Rueckansicht
  • Nike Air Max Tavas Obsidian Hyper Cobalt Black Oberschuh
  • Nike Air Max Tavas Obsidian Hyper Cobalt Black Laufsohle
Logo
In de Winkelwagen
120 €

incl. BTW, excl. verzending

Artikel aanbevelen op:

Soortgelijke artikelen: