Een echte klassieker presenteert zich steeds van zijn beste kant! Knoopt opnieuw aan met succes van de Nike Internationalist in het tijdloze omhulsel Deep Pewter, Sail met Black. Voel je teruggezet in de tijd van toen! Gedetailleerder gaat niet en je laat bovendien een sportieve indruk achter.

Nu doorlezen

Zorg voor een veelzijdige partner die altijd en overal bij past! Met deze uitvoering van de Nike Air Max Tavas in een harmonieuze samenstelling uit de kleuren Binary Blue en Wolf Grey, hou jij je helemaal niet meer bezig met de vraag of een bepaalde tint bij je outfit past!

Nu doorlezen

Breng eens behoorlijk wat afwisseling in jouw gewoontes! Hier en nu presenteert zich de Nike WMNS Air Max 90 in Max Orange, Cool Grey en White als een ideale meester in verandering die zorgt voor een kleurrijk optreden. Je kunt er zeker van zijn dat de monden zullen openvallen!

Nu doorlezen

Wordt het maar weer eens de hoogste tijd om een kwalitatief hoogwaardige verpakking voor je voeten te vinden? Dan komt de Nike WMNS Air Max 90 Premium in de kleuren Oatmeal, Sail en Khaki als geroepen! Het aantrekkelijke materiaal is optisch een genot voor het oog. Hierop zullen je vriendinnen je steeds weer aanspreken, waar je deze schoen wel vandaan hebt!

Nu doorlezen

Ervaar een loopgevoel dat je nog nooit eerder hebt gevoeld! Met de ultralichte Nike Air Max Tavas SE in Wolf Grey, Cool Grey en Red gaat een wereld van mogelijkheden voor je open! Bevrijd van onnodige ballast zal de combinatie van een niet te evenaren draagcomfort met het eenmalige design jou fascineren. Niet voor niets wordt deze unieke trendy sneaker steeds populairder bij jong en oud!

Nu doorlezen

Dat noemen we nog eens een precieze landing! Zoek je een robuuste alledaagse schoen die niet te opvallend is, maar toch afsteekt bij gebruikelijke veterschoenen in het zwart of bruin? Dan is de stabiele Nike Air Max Command Premium gemaakt uit een geraffineerde materiaalmix in Team Red, Black en White zeer geschikt voor jou!

Nu doorlezen

Zijn de kleuren van jouw nieuwe lievelingssneaker Pink Oxford, Bright Melon en White? Net zo jeugdig fris en modern als jij zal de ultralichte Nike WMNS Air Max Thea in een sneltreinvaart jouw hart veroveren. In deze zeer comfortabele schoen is jouw goede humeur voorgeprogrammeerd!

Nu doorlezen

Vandaag is jouw geluksdag! Wij hebben hem voor jou bezorgd! Ultimatief en tegelijkertijd supermodern is de Nike WMNS Air Max Thea Premium. Benut je kans om met deze elegante lichtgewicht schoen in de trendy kleuren Oatmeal, Sail en Khaki jouw feminiene charme te onderstrepen. Je kunt er zeker van zijn dat je veel bewonderende blikken van je medemensen krijgt!

Nu doorlezen

Ben jij het sportieve, losse type en kleed jij je ook graag op die manier? Daarbij ontbreken nog de passende schoenen? Je hebt ze zojuist gevonden. Tijdloos modern wacht de Nike Air Max 90 Essential in het zwart erop om jouw outfit af te ronden. Deze sneaker past perfect bij een klassieke jeans, maar slaat ook net zo’n goed figuur bij een joggingbroek!

Nu doorlezen

Breng frisse wind met een lichte en flexibele sneaker in jouw schoenenkast! Wij adviseren jou de Nike Internationalist in Gorge Green met Matte Silver. Supermodern en extreem comfortabel zal deze schoen zich binnen een paar dagen ontpoppen tot jouw lievelingssneaker voor in je vrije tijd!

Nu doorlezen