Trek eens een ander gezicht, en zie er eens anders uit! Uit-trekken wil je deze sneaker zeker niet meer. Zoals bij elke Nike is de Nike Air Max BW een schoen waarbij je voeten zich goed voelen!

Nu doorlezen

Een werkelijk blauwdruk op zwart en wit is deze sinds juli uitgegeven Nike Air Max BW. Een nieuwe uitgave van een van de Nike beginnersmodellen. Perfect voor elke voet, natuurlijk ook voor de jouwe!

Nu doorlezen

Kennen we niet allemaal deze sneaker? De legende is er weer! Nike Air Max in nieuwe uitgave. De schoen waarmee het verhaal begon en welke nadien niet meer te missen was. Pure Platinum zoals de Amerikanen zeggen!

Nu doorlezen

Black is Beautiful, kennen we dat gezegde niet allemaal? Precies zo is het met de Nike WMNS Air Max 90! Pas als je goed kijkt ziet iedereen dat deze kolenzwarte sneaker een voetganger zonder problemen is, die iedere vrouw graag wil hebben.

Nu doorlezen

Een van de veiligste Sneakers op de straat, de nieuwe Nike Air Vortex zwart wit donkergrijs! Niet alleen door de samenstelling maar ook door de reflectoren aan de voor- en achter-kant. Deze schoen moet je zeker erbij hebben.

Nu doorlezen

Zeker niet alleen van vroeger, zwart en wit in beeld. Ook de Air Max met deze kleuren trekt de aandacht. Wij geloven dat je net zo lang op deze Sneaker lopen zal, als dat die beelden bestaan. Geen grijze muis maar echt zwart wit zijn de kleuren van deze runner!

Nu doorlezen

Hoe vind u deze Nike Air Vortex, die zich luchtig, licht en lekker laat dragen en daarbij ook nog mooi gesneden is? Hier hebben we een functionele voetganger die er kleurig uitziet en die uw outfit verrijkt!

Nu doorlezen

Is je wens een wat lichtere Nike Air Max Command voor de zomermaanden? Dan presenteren wij hier deze sieraden voor je voeten in frisse kleuren en luchtige materialen. Kijk gelijk hoe dit er in detail uitziet!

Nu doorlezen

Wil je jezelf eens wat afwisseling voor je voeten geven? Tot nu toe is een passend alternatief daarvoor niet langs gekomen? Jammer! Deze uitvoering van de Nike Air Max Command zal met zijn discrete vormgeving daar voor zorgen. Vanaf nu hoeft u niet langer over een alternatief na te denken!

Nu doorlezen