Nike Air Max 90 Essential Grijs Wit Roze Geel

Veelzijdig en ingenieus tegelijk - de Nike Air Max 90 Essential in grijs, wit, roze en geel.

In zijn geheel ontstaat ditmaal een gevarieerde gastvoorstelling met vijf ingenieuze kleuren in het nummer.

Nike Air Max 90 Essential Grijs Wit Roze Geel AJ1285-020
Nike Air Max 90 Essential Grijs Wit Roze Geel AJ1285-020

Als realisatie is het grootste deel vereeuwigd in grijs, dat zich uitspreidt bij de toebox, de zijvleugels en aan de achterkant van de ingang. De onderste stofinzet van glad leer, de achterste weerbestendige rand, de kunststof applicaties langs de veterringen en verder naar achteren aan het einde zijn donker gedecoreerd. Rondom elk van de dempingssystemen in de vorm van een frame is deze zone roze gekleurd, samen met de bovenste oogversterking van rubber. Alle typische inscripties op de rug en tong van dit model zijn lichtgevend neongeel.

Uitstekende materiaalkeuze maakt permanent gebruik van het materiaal mogelijk

Uw voeten zijn comfortabel en zacht ondergebracht in de sneaker, die een overweldigende ervaring biedt. Zelfs langere afstanden geven je geen moeite meer en beheersen ze op alle oppervlakken met bravoure. U zult ook aangenaam verrast zijn door de ademende mesh inserts die zichtbaar zijn langs de teenzak en de buitenste ingang in het grijs.

Verbazingwekkend loopgedrag in alle opzichten

U zult enthousiast zijn over de slijtvastheid, die vooral te danken is aan het zichtbare dempingssysteem in de tussenzool. Hier verschuift u bij elke stap uw hele lichaamsgewicht. Gewrichts- of gerelateerde rugpijn kan vele malen worden voorkomen of bijna volledig worden ingeperkt. Bovendien zorgt dit systeem voor extra vitaliteit, die de hele dag door fijn gedoseerd wordt.

Ongecompliceerde verwijdering van vuilafzettingen

Na verloop van tijd kan niet worden vermeden dat zogenaamde slijtagesporen op het bovenmateriaal kristalliseren. U kunt ze in een mum van tijd verwijderen met een veelbelovende aanpak. Een zachte doek of een zachte borstel wordt gebruikt als hulpmiddel om het vuil effectief aan te pakken. Een zogenaamde zeeploog is bij uitstek geschikt als reinigingsmengsel, waarbij vooraf een emmer met lauw water wordt gevuld en een paar druppels huishoudelijk wasmiddel worden toegevoegd. Zodra dit met ronddraaiende bewegingen op de benodigde oppervlakken wordt gebruikt, kunt u in een mum van tijd een bevredigend resultaat bereiken.

Waar kan ik de Nike Air Max 90 Essential Wolf Grey White Rush Pink Volt kopen op het internet?

Uiteindelijk bent u tot de beslissing gekomen om deze versie met trots toe te voegen aan uw collectie? De online shop Purchaze biedt u alle voordelen die u nodig heeft om een onbeschoft ontwaken achteraf te voorkomen. Sinds 2004 heeft u ter plaatse toegang tot een ongeëvenaard aanbod en service. Zo is bijvoorbeeld een aankoop op rekening of termijnbetaling vrij te kiezen, waardoor uw risico van tevoren volledig wordt beperkt en u de goederen al in uw bezit heeft voordat u moet betalen.

Om uw dag af te sluiten met een gevoel van prestatie, hoeft u alleen maar uw persoonlijke schoenmaat te bepalen. De rest van het proces is voor de hand liggend, waarbij u uw persoonlijke gegevens en betaalwijze opgeeft. Wanneer u uw betaling ontvangt, wordt uw bestelling rechtstreeks door DHL naar u verzonden. Pak dit juweel nu:

Artikel aanbevelen op:

Soortgelijke artikelen: