Taal:
Dutch
Deutsch
English
Facebook
Volg ons op facebook.
Googleplus
Je kunt ons volgen op Google+
navigatie
Info
Betaalinformatie

Over Purchaze

Vele bereiken ontwikkelen zich. Als je de mogelijkheid waarneemt en de tijd voor zichzelf laat spreken, kan je wel degelijk een positieve ontwikkeling bereiken. In het ideale geval groei je uit de ruimtes die je tot nog toe ter beschikking had. Dit is ondertussen ook het geval bij Purchaze.

Wanneer begon alles bij Purchaze?

Het verhaal van Purchaze begon in oktober 2004. Een fervent sneakerfan wilde zijn passie delen met de rest van Europa. Hij maakte van de gelegenheid gebruik om in het hart van Ostfriesland op 80 vierkante meter een sneakershop te openen met een aanbod van een uitzonderlijk assortiment sportschoenen. Dit aanbod moest alles wat reeds aangeboden werd in de regio overtroeven. Vanuit Aurich kreeg hij een steeds grotere klantenkring, die inmiddels door heel Europa en Amerika is verspreid.

Hoe kwam het tot zo’n concept in Ostfriesland?

Dankzij wekenlange speciale recherche werden er producenten zoals Nike en Lacoste gevonden, waarbij meteen werd vastgesteld dat ze ter plaatse ontbraken. Dit gat in de markt ontpopte zich tot een daadwerkelijk succesvol concept. Reeds na een korte periode werd niet alleen de onlineshop tot buiten de grenzen van Aurich bekend, maar moest er over nagedacht worden om grotere ruimtes te gaan zoeken.

Wanneer vond precies de verhuizing plaats?

In april 2013 was het dan uiteindelijk zover. In Dietrichsfeld stond er voldoende ruimte ter beschikking en de centrale positie in de bebouwde kom bleek een ideale locatie. De nieuwe plek was geboren en op meer dan 600 vierkante meter stond er voor de toekomst niets meer in de weg.

Jouw dienstverleningen in de Purchaze sneakershop:

Icon_shipping

Snelle verzending

Bestel je binnen de volgende 2 uuren 30 minuten, dan wordt het pakket maandag verstuurd.

Icon_Return

Recht op teruggave

Je kunt artikelen die volledig ongedragen zijn, binnen 14 dagen vanaf levertermijn zonder problemen terugsturen.

Icon_Piggybank

Lage portokosten

We berekenen voor het verzenden van jouw bestelling naar Nederland een porto van 5,- Euro.

Icon_Shop

Onze winkel ter plaatse

We hebben niet alleen een onlineshop,maar je kunt ook het complete assortiment direct in onze winkel bekijken. Ben je toevallig in de buurt, bezoek dan eens onze sneakershop in Aurich.

Icon_Invoice

Kopen op rekening of in termijnen

Het is geen probleem als je jouw artikelen pas na de levering wilt betalen. De juiste betaalmethode hiervoor is Klarna-achteraf betalen of Klarna-gespreid betalen.

Icon_Support

Persoonlijke klantenservice

Heb je een vraag? Je kunt ons telefonisch bereiken of je stuurt een e-mail.We nemen ons graag de tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

Wat kan je ter plekke bij Purchaze allemaal verwachten?

Zoek je competente raad en wil je in een ontspannen omgeving informatie over de nieuwste artikelen, dan heb je nu de kans om in de Dietrichsfelder Straße 17 alle modellen ter plaatse uit te proberen. Voor de nieuwe winkel hebben we een grote parkeerplaats en het centrum van Aurich ligt slechts op 10 kilometer afstand. In de zomer kun je een bad nemen in het aangrenzende meer.

Zijn er mogelijkheden om bepaalde sneakermodellen na te bestellen?

Het nabestellen van bepaalde sneakers is geen probleem. Als je niet precies het gewenste model hebt gevonden, biedt Purchaze jou de mogelijkheid om precies deze uitvoering te verkrijgen. Dit wordt afgerond door meerdere verschillende betaalmogelijkheden en een snelle verzending. Met grote zorgvuldigheid worden ook de vragen beantwoord die in de loop van de tijd bij de een of de ander zijn ontstaan. In ieder geval kan je nu zeker stellen dat deze aanbieder als geheime tip in de regio geldt.

Voordelen die je bij ons hebt

Als wij zeggen meteen beschikbaar, dan menen we dat ook zo!

We bieden je een daadwerkelijk assortiment, waaruit je ieder artikel dat aangegeven staat met “beschikbaar” kunt bestellen en meteen kunt ontvangen. Als je meteen betaalt en je geeft je adres foutloos aan, dan wordt de bestelling die voor 12.00 uur binnenkomt nog dezelfde dag verstuurd. De zending wordt met DHL geleverd en dat voor een porto van slechts 5,- Euro. Deze snelle afwikkeling wordt niet alleen gewaarborgd door DHL, maar ook door ons grote magazijn waar vele sneakers in voorraad zijn. Hiermee kunnen we je schoenen aanbieden die op andere plaatsen al uitverkocht zijn en zeer moeilijk te verkrijgen zijn. Naast deze bijzonderheden bieden wij altijd de nieuwste kleurcombinaties aan.

Wij controleren de juistheid van iedere bestelling!

Bij ons kan je er zeker van zijn dat je die maat en kleurcombinatie krijgt, die je besteld hebt. De zending wordt voor het verzenden meermaals gecontroleerd. Bovendien controleren we voor het verpakken uitgebreid op afwerkingsfouten en op vervuiling. Je kan er dus zeker van zijn dat je jouw sneakers zonder problemen meteen na ontvangst kunt aantrekken. Tot onze klantenkring behoren vele verzamelaars, die steeds opnieuw bij ons bestellen. De reden daarvoor is onze lange ervaring op dit gebied en de zekerheid dat de sneaker geen kwaliteitsgebreken heeft. We verzenden onze sneakers uitsluitend in een extra doos, zodat er geen schade kan ontstaan aan de originele doos.

Je hebt 14 dagen tijd om te beslissen

Voor het geval dat de schoenen niet passen of niet bevallen, kan je deze ongedragen zonder problemen binnen 14 dagen naar ons terugsturen. Neem dan graag eerst even contact met ons op. Het is voldoende als je een e-mail stuurt, je krijgt dan een e-mail terug met alle gegevens die noodzakelijk zijn voor de terugzending.

Maataanvraag – zodat iedereen een goed passende schoen krijgt

We bieden bovendien een nabestellingsservice aan. Is er een schoen in ons assortiment die niet meer verkrijgbaar is in jouw maat, maar aangegeven staat met na te bestellen, kan je een aanvraag doen naar de juiste maat. Daarvoor moet je slechts jouw e-mailadres in het betreffende formulier invullen. Zodra we de juiste maat weer in voorraad hebben, krijg je automatisch een bericht naar jouw e-mailadres. Telefonische aanvragen kunnen we niet beantwoorden omdat we eerst bij de fabrikant moeten navragen of de gewenste producten nog komen of nog in voorraad zijn.

Directe contactpersoon en passende antwoorden

Wij zijn er steeds voor onze klanten, hetzij per telefoon, mail of direct bij ons in de winkel in Aurich. Je krijgt steeds individuele antwoorden op jouw vragen en je kan je bovendien laten adviseren. Met de pagina’s in onze webshop worden eventuele onduidelijkheden al van tevoren uit de weg geruimd en we werken er voortdurend aan om dit te verbeteren.

Vervalsingen? Niet bij ons!

In ons assortiment vind je uitsluitend eerste keus sneakers en textiel. Dat wil zeggen dat we alleen producten aanbieden die origineel verpakt en ongedragen zijn.Vervalsingen zijn uitgesloten, omdat we zeer nauw met fabrikanten samenwerken en wij uitsluitend van deze fabrikanten de producten krijgen.

Feiten over de Purchaze sneakerstore

Succesvolle afwikkeling van de koop:

Snelle verzending en individuele antwoorden zijn onze kracht. Stel ons op de proefbank en wees rondom tevreden met jouw inkoop!

Aanpaste resoluties:

Het maakt niet uit of met jouw mobieltje of met grote resolutie. Je krijgt steeds datgene te zien wat je ook wilt zien! Zo staat er niets meer in de weg voor een mobiele inkoop.

Globale verzending voor eerlijke prijzen:

We verzenden jouw bestelling rondom de wereld. Het maakt niet uit of je bestelt in Argentinië of dat je jouw zending in de VS geleverd wilt hebben!

Informatie rondom sneakers

Op de sites van onze onlineshop worden vele interessante thema’s uitgebreid behandeld. Daaronder nuttige dingen zoals de verzorging van de verschillende materialen van de schoenen of een blik achter de coulissen bij NIKE en de geniale mensen die deze firma vormen en sturen.

Jij hebt een vraag? Wij hebben het antwoord!

Een groot voordeel voor jou is, dat wij ons dagelijks bezighouden met onze sneakers en daarom iedere relevante vraag hierover kunnen bantwoorden. Daarnaast zijn er veel interessante artikelen die naast achtergrondkennis van iedere schoen afzonderlijk , ook thema’s behandelen waarin het niet alleen om sneakers draait.