Taal:
Dutch
Deutsch
English
Facebook
Volg ons op facebook.
Googleplus
Je kunt ons volgen op Google+
Info
Betaalinformatie
naar boven

Nike Air Max Light

Een schoen met geschiedenis

In 1989 kwam de Nike Air Max Light voor het eerst op de markt en was ook bekend onder de naam Air Max II, de logische opvolger van de Air Max 1 uit het jaar 1987. Het doel van Nike was toen met de Air Max Light een duidelijk comfortabeler en lichtere versie van de Air Max schoenen op de markt te brengen.

De toevoeging "Light" kreeg de Nike sneaker dankzij een inlegzool uit polyurethaan, die hem lichter maakte dan zijn voorganger met de PU-middenzool, de Air Max 1. Al sinds 2007 verschijnt deze klassieker van Nike opnieuw op de markt.

Ook de Air Max Light is te vinden in onze collectie. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Nike Air Max Light C1.0? Bekijk maar eens de uitgebreide beschrijving en de artikeldetails die wij van deze schoen geven. Je vindt onder andere informatie over de kleurcombinatie en het materiaal waaruit het model is gemaakt. Bovendien kom je te weten welk type schoen het is en wanneer deze voor het eerst is uitgebracht, in dit geval in december 2013. Ook geven wij aan of het zich om een veganistische sneaker handelt, wat bij deze variant daadwerkelijk zo is.

Heb je ondanks deze gegevens nog een vraag over de sneaker, vul dan het betreffende vakje in en verstuur jouw probleem. Purchaze stuurt jou zo snel mogelijk een mail terug met het antwoord. Tenslotte kun je nog de uitgebreide foto’s bekijken die wij van de gymp vanuit allerlei hoeken laten zien.

Zo vind je bij ons in de onlineshop van iedere schoen gedetailleerde informatie door middel van een uitgebreide beschrijving. Ook is elke gymschoen gefotografeerd van alle kanten, zodat je precies kunt kijken hoe de sneaker eruit ziet. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan, mocht je bij ons bestellen. Wij wensen jou veel plezier bij het rondsnuffelen in onze shop!