Taal:
Dutch
Deutsch
English
Facebook
Volg ons op facebook.
Googleplus
Je kunt ons volgen op Google+
Info
Betaalinformatie
naar boven

Nike Air Safari

De schoen maakt de muziek

Op de markt gebracht in 1987 waren de kopers niet echt gefascineerd van de sneakers. Het bedrijf Nike maakte te weinig reclame en het duurde een tijdje totdat deze buitengewone modellen hun plaats op de markt hadden gevonden.

Pas echt bekend werd de Nike Air Safari vooral door de beroemde rapper Biz Markie, die de schoen zowel in zijn videos als ook op de achterkant van zijn album "Biz Is Goin’ Off" liet zien. In de tijd dat hiphop nog invloed had op de mode, kwam het regelmatig voor dat deze uitvoering gedragen werd door de artiesten en ze dan ook cool gevonden werden door de vele fans.

Biz Markie - Biz Is Goin' Off (1988)

Zeer bijzonder voor de fans van nostalgie – Back to the 80th

Wegens het typerende uiterlijk van de gymp, komen herinneringen aan vroeger boven en je kunt zo je verbondenheid met de beginjaren 80 laten zien.

Unieke kleurkeuzes die deels aan een safari herinneren, zorgden voor veel opzien. Voor rappers is een passend en markant outfit belangrijk en daar horen ook vlotte sneakers bij, die bovendien voor de fans als een soort van herkenning gelden. In de rap- en ook in de hiphopscene worden vaak zeer opvallende gymschoenen gedragen.

Met behulp van duidelijke lijnen en het safarimotief creëerde Nike een volgende kandidaat in de Air serie, waar alle blikken op gericht zouden zijn. Deze loopschoenen staan voor een goede smaak en een niveau die tot de dag van vandaag nog door geen enkele designer is bereikt.

Een nieuwe oplage werd in 2003 uitgebracht en opnieuw besloten vele fans van deze niet te versmaden variant, de trendy sneaker te kopen.

Natuurlijk vind je bij Purchaze ook deze sneaker in het assortiment. Naast de Nike Air Safari, bieden wij ook de Nike Air Safari LE aan. Wil je graag deze gymp kopen, kijk dan van tevoren even in onze maattabel van Nike en bepaal de juiste schoenmaat. Zo kan je er zeker van zijn dat je een goed passende en lekkerzittende schoen koopt. De bestelling is heel eenvoudig en is snel gedaan. Binnen een paar werkdagen heb je jouw favoriete Air Safari in huis. Veel plezier ermee!