Taal:
Dutch
Deutsch
English
Facebook
Volg ons op facebook.
Googleplus
Je kunt ons volgen op Google+
Info
Betaalinformatie

Een echte topschoen

In de jaren 80 verscheen de Nike Air Vortex op de markt. Samen met de Nike Air Vengeance en de Nike Air Venture behoorde dit model tot de zogenaamde “Nike V Serie” die een echte bestseller werd.

Geliefd is dit allround talent vooral door zijn geringe gewicht, de klare lijnvoering en de hoogwaardige materialen zoals mesh, suède en kunstleder.

Het maakt niet uit of je op straat, binnenshuis, of op onverharde wegen loopt, met deze sportschoen heb je altijd nog een hoop reserve over. Ook bij dit type zorgt de Nike technologie weer voor een uitstekende demping. Tevens wordt een hoog draagcomfort gegarandeerd door de EVA-tussenzool en de stabiele hiel, zelfs bij hoge belasting.

De beide andere uitvoeringen, de Air Vengeance en de Air Venture behoren eveneens tot de topschoenen. Als alternatief voor mensen met brede voeten telt de Vengeance, de vorm en het binden van de veters bieden ruimte en een goede pasvorm. Met een laag gewicht en een uniek design is de Air Venture als derde in deze groep te noemen.

Ben je overtuigd van de Nike V-Serie, dan hebben we op onze pagina deze aantrekkelijke sneakers voor jou! Je vindt hier ook de Nike Internationalist, die inofficieel doorgaat als opvolger van de Nike Air Vortex.

Bij Purchaze kopen

Zou je graag de Internationalist van Nike willen kopen, maar ben je nog aan het twijfelen of je het bij Purchaze wilt gaan doen? Wij laten je zien dat je alleen maar voordelen hebt, als je in onze onlineshop bestelt.

Controle

Ten eerste krijg je bij ons echte merkproducten van een zeer hoge kwaliteit. Namaak verkopen wij niet! Je krijgt alleen artikelen die origineel verpakt en natuurlijk ongedragen zijn. Bovendien worden de sneakers voor de verzending door ons gecheckt op eventuele fouten of gebreken. Wij versturen pas als wij er zeker van zijn dat de sportschoenen helemaal in orde zijn. Jouw bestelling wordt daarnaast ook nog eens gecontroleerd, zodat je er zeker van kunt zijn dat je de juiste maat en kleur krijgt.

Ervaring

Purchaze bestaat al sinds 2004 en dus hebben wij zeer veel ervaring met sneakers. Je kunt met alle vragen over de schoenen bij ons terecht. Grote kans dat wij er een antwoord op weten! We geven je ook graag advies als je bijvoorbeeld niet weet welke sportschoen voor jou het meest geschikt is. Stuur ons een mailtje of bel ons op, wij staan je graag te woord.

Betalen en versturen

Het betalen gaat bij ons zeer gemakkelijk en zelfs als je momenteel niet zoveel geld in je portemonnee hebt, kan je toch bestellen. Naast de gangbare betaalwijzes zoals bankoverschrijving, creditcard, iDEAL of PayPal, kan je ook achteraf en in termijnen betalen met Klarna. Dat kan je zeker niet doen bij elke onlineshop, maar bij Purchaze is dat geen probleem!

Alles betaald? Dan pakken wij jouw bestelling in en dragen het over aan DHL. Binnen een paar werkdagen heb jij je favoriete loopschoenen in huis.

Overtuigd? Dan bestel snel, want weg is weg.