Taal:
Dutch
Deutsch
English
Facebook
Volg ons op facebook.
Googleplus
Je kunt ons volgen op Google+
Info
Betaalinformatie
naar boven

Asics Gel-Lyte V

Altijd goed gewapend – de Gel Lyte V van Asics

De Asics Gel Lyte V is in 1993 eigenlijk ontwikkeld als hardloopschoen. Hij won zeer snel aan populariteit, wat in eerste instantie te danken is aan de unieke dempingeigenschappen. Met een uitstekende flexibiliteit zorgt hij voor een aangename pasvorm zelfs bij langere afstanden!

Wat zijn de daadwerkelijke kenmerken van deze uitvoering?

Een zogenaamde Mono-Sock-Konstruktion heeft deze sneaker, wat inhoudt dat de tong en de binnenvoering een tweede schoen vormen die lijkt op een soort sok. Precies dat garandeert een uniek en bovendien fantastisch draagcomfort. Dankzij zijn sportief en modern uiterlijk biedt de Asics Gel Lyte 5 een perfekt gevoel bij het dragen.

Zet jezelf in het middelpunt met de Asics Gel Lyte 5

Je kunt dagelijks vertrouwen op deze ware alleskunner en je hoeft je op geen enkele manier met minder tevreden te stellen! Uit Kobe Japan stamt de fabrikant Asics Tigers en deze viert met het op de markt brengen van de Gel Lyte V de herleving van een volgende klassieker. Nog altijd is de sneaker, zelfs 20 jaar later, een highlight en in de huidige tijd niet meer weg te denken. Wij van Purchaze presenteren jullie altijd de zeer begeerde modellen.

Bestellen bij Purchaze heeft vele voordelen. Hieronder een klein overzichtje:

Ten eerste zijn wij een betrouwbare onlineshop die al bestaat sinds 2004. Dat betekent natuurlijk ook dat we veel ervaring hebben op het gebied van sneakers. Wij verkopen alleen originele merkproducten die rechtstreeks afkomstig zijn van de producent.

Alle artikelen worden door ons gecontroleerd op eventuele fouten, voordat ze verstuurd worden. Sneakers worden altijd in een extra doos verzonden, zodat er geen schade aan de schoenendoos kan ontstaan. Purchaze verstuurt verzekerd met DHL en bovendien krijg je een trackingcode. Binnen 1 tot 5 dagen heb je jouw pakket in huis.

Je kunt bij ons kiezen uit diverse betaalmethodes, zelfs in termijnen en met iDEAL betalen. Vele shops in het buitenland bieden dit niet aan en dat is zeker een groot voordeel van onze webshop.

Retourneren is geen probleem. Je hebt 14 dagen de tijd om de schoenen ongedragen naar ons terug te sturen.

Tenslotte bieden wij een persoonlijke en klantvriendelijke service. Je kunt altijd met alle vragen en problemen over de sneakers bij ons terecht. Als je ons een mailtje stuurt, schrijven we jou zo snel mogelijk terug. Ook kan je telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan jou persoonlijk te woord.

Probeer het uit en bestel bij Purchaze de Asics Gel Lyte 5 sneaker. Misschien ontdek jij nog een paar voordelen die we hier niet eens genoemd hebben!