Taal:
Dutch
Deutsch
English
Facebook
Volg ons op facebook.
Googleplus
Je kunt ons volgen op Google+
Info
Betaalinformatie

Uniek en geslaagd – de Asics Gel Lyte 3

Tegenwoordig past deze lage sneaker en vroegere running schoen voor heren zeer goed bij elk dagelijks outfit. De zogenaamde retrostijl is steeds zuiver doorgetrokken en draagbaar bij iedere gelegenheid! In eerste instantie wordt bij de Asics Gel Lyte III sneaker vooral de nadruk gelegd op de goed gelukte mix van materialen uit leder en luchtdoorlatende stof.

Waarom steekt dit model van Asics er bovenuit?

Niet alleen de mengeling van materialen zorgt voor geslaagde contrasten, maar vooral het design springt er uit. Bijvoorbeeld de in kleuren verdeelde loopzool en de unieke gespleten tong zijn stijlvol en perfect. Zijn extra brede schacht is zo gevormd dat hij zich overlapt bij het aantrekken van de doorgaans gekleurde veters.

Wat zijn de daadwerkelijke bijzonderheden van de Asics Gel Lyte III?

De speciale stabilisator van de hiel en de al eerder beschreven punten maken deze lage hardloopschoen tot een innovatief en indrukwekkend technisch wonder. Je moet daarbij ook niet vergeten dat de natuurlijke demping van de Asics gel-zool een aangename loop garandeert. Wil je deze keer een imponerende en funktionele schoen voor iedere dag? Trek dan dit model aan bij een jeans of joggingbroek maar ook bij een chino. Bovendien zorgt de Asics Gel Lyte 3 voor zowel dames als heren voor een fantastisch optreden in elke situatie!

Zijn er al eerdere modellen geweest van deze populaire serie?

Al sinds de schoen op de markt kwam in 1991 scoorde deze ultralichte troonopvolger van de legendarische GT II, de eerste schoen met de gepatenteerde GEL-demping wereldwijd. De fabrikant ontwikkelde het succesvolle systeem van de zool niet alleen uitgebreid verder, maar voegde vernieuwende bijzonderheden toe, zoals de gespleten tong voor een nog betere pasvorm en stevigheid! Bij Purchaze kun je in deze serie te kust en te keur.

Bij Purchaze kun je in deze serie te kust en te keur.

In onze onlineshop vind je diverse modellen van deze bekende Asics sneaker. Mocht jouw maat niet meer in voorraad zijn, kan je bij ons een maataanvraag doen. Je stuurt ons dan een mailtje en wij kijken of de sneaker in de door jou gewenste schoenmaat nog te verkrijgen is. Is dit het geval, dan kan je de sneaker bestellen.

Betalen kan je bij Purchaze op meerdere manieren, zelfs achteraf betalen is bij ons geen probleem. Kies de methode die jij het fijnste vindt. Is de bestelling bij ons aangekomen, controleren wij de schoen op eventuele kwaliteitsgebreken, zoals afwerkingsfouten of vervuiling. Ook checken we nog eens of je de door jou gewenste kleur en schoenmaat krijgt. Purchaze verzendt uitsluitend in een extra doos, zodat er geen schade kan ontstaan aan de originele schoenendoos.

We versturen alleen met DHL en het pakket is verzekerd. Bovendien krijg je via je e-mail een trackingnummer, daarmee kan je online kijken waar de artikelen zich op dat moment bevinden. Binnen 1 tot 5 werkdagen heb je jouw sneakers in huis.

Ben jij niet alleen geïnteresseerd in sneakers van Asics, maar heb je vooral belangstelling in Nike Air Max schoenen? Dat komt dan goed uit! Onder de volgende link kan je een ruim assortiment Air Max sneakers bewonderen met onder anderen ook speciale WMNS (= vrouwen) modellen: Collectie Nike Air Max Purchaze

Purchaze verkoopt alleen echte Asics die rechtstreeks van de producent komen. Wij kunnen garanderen dat je gympen originele merkproducten zijn. Je krijgt Asics Gel Lyte 3 van een hoogwaardige kwaliteit en zeker geen namaak in een slechte hoedanigheid. Purchaze is een serieuze onlineshop en heeft ervaring met de handel in sneakers sinds 2004. Slechte producten verkopen wij niet en dat is een van de redenen waarom wij al zo lang succesvol zijn!