Taal:
Dutch
Deutsch
English
Facebook
Volg ons op facebook.
Googleplus
Je kunt ons volgen op Google+
Info
Betaalinformatie

Losjes, licht en luchtig – de Nike Roshe One

Heb je het liefst een schoen waarvan je helemaal niet merkt dat je hem draagt, dan moet je zeker kennis maken met de Nike Rosherun. Deze sneakers vragen jouw aandacht door een eenvoudig, elegant design en laten je ook bij het langer dragen niet in de steek. Bijzonder licht van gewicht, luchtdoorlatend en het versterkte gedeelte bij de enkel, zijn ideale eigenschappen voor een te gekke hardloopschoen. Maar ook in je vrije tijd kan je de Roshe Run super aantrekken, hij overtuigt altijd!

Er worden bij de Roshe Run slechts twee tot drie kleuren per uitvoering gebruikt. Ze wisselen zich alleen af bij de buitenkant van de gymp, de Swoosh aan de zijkant en bij de zool. Net als bij de vele andere Nike modellen vind je hier het grote Swoosh-symbool zowel aan de buiten- als ook aan de binnenkant van de loopschoen.

Jouw voeten zullen dankbaar zijn voor de koop van deze zomerschoen, bovendien kan je dit type met veel outfits combineren. Vooral voor onze vrienden die niet van leer houden is dit de ideale keuze, aangezien deze gymschoen veganistisch geproduceerd wordt.

Purchaze verkoopt niet alleen deze reeks veganistische sneakers, maar heeft een groot aantal gympen in de collectie die zonder toevoeging van dierlijke producten zijn gemaakt. Zo hebben wij ook veel keus voor mensen die dat een belangrijk criterium vinden. Kijk maar eens in de uitgebreide artikelbeschrijving van elke schoen, daar wordt aangegeven of deze 100% veganistisch is.