Taal:
Dutch
Deutsch
English
Facebook
Volg ons op facebook.
Googleplus
Je kunt ons volgen op Google+
Info
Betaalinformatie
naar boven

Nike Air Max

De geschiedenis van de Nike Air Max

In feite begint de geschiedenis van de Air Max in het jaar 1977. De ruimtevaartingenieur Frank Rudy presenteerde een nieuw idee aan de firma Nike. Hij sprak van een duurzame en flexibele luchtkamer binnenin de schoen. Na 9 maanden onderzoek was de Nike Air Technologie geboren en deze werd voortdurend verder ontwikkeld. In 1979 werd deze technologie voor het eerst toegepast bij de Nike Air Tailwind.

Techniek zien en aanraken – de zichtbare Air Max demping

Dat "onzichtbare" Air-systeem was voor de designer Tinker Hatfield niet voldoende. Geïnspireerd door een gebouw in Parijs, het "Centre Pompidou", dat Hatfield fascineerde door zijn open bouwwijze, ontstond het idee voor de Air Max serie. Hij wilde dit luchtkussen onder het motto "je gelooft dat wat je ziet" voor iedereen zichtbaar maken. Dus plaatste hij in het achterste gedeelte van de zool een ruimte en pompte dit vol met een gasmengsel.

Aan de zijkanten werden in de tussenzool raampjes ingebouwd, zodat je een blik kan werpen op deze Air-unit binnenin. Doel van deze techniek is het voorkomen van extreme en herhalende druk. Dit kon gerealiseerd worden met de zogenaamde "blow-molding"-techniek ("vormblazen"-techniek). Daarbij wordt een grote hoeveelheid lucht in de zool gepompt, zonder deze te beschadigen. Hieruit ontstond in 1987 de Nike Air Max 1. Sindsdien zijn deze dempingraampjes het uithangbord van de Nike Air Max serie.

De Nike Air Max sportschoen werd welliswaar als loopschoen op de markt gebracht, maar is tegenwoordig een populaire sneaker en een echte trendsetter. Regelmatig worden er Nike Air Max modellen met nieuwe kleur- en stofcombinaties op de markt gebracht. Ook wat de kleuren betreft zijn er allang geen grenzen meer.

Wat heb jij aan de Nike Air Max

Met het juiste schoeisel kom je nog sneller tot je doel! Om dit zonder problemen voor elkaar te krijgen, heeft de meer dan innovatieve Nike Air Max de beschikking over een super luchtkussen en lijken langere afstanden veel korter. Dankzij de bewegelijke zool en het daarin verwerkte luchtkussen van deze serie, blijf je altijd flexibel en heb je bovendien nog een perfecte demping. Dus wordt deze uitvoering tevens een zeer comfortabele vrijetijdsschoen met een hoog draaggcomfort. De Nike Air Max is meestal te verkrijgen in een combinatie uit leder, kunststof of textiel, zodat je er altijd goed kunt uitzien.

Deze combinatie van materialen overtuigt door ongedwongenheid, stevigheid en is vochtregulerend. Er is een grote diversiteit aan kleuren! Het maakt niet uit of je de voorkeur geeft aan zwart, wit, grijs en bruin of dat je liever extravagante kleuren wilt hebben. Deze serie van het succesvolle merk uit Beaverton is toonaangevend en biedt de liefhebber sneakers die alles in een handomdraai meedoen. Buiten het sportveld vallen ze in het oog door de zeer opvallende creaties zowel voor mannen als vrouwen.

Niet te vergelijken uiterlijk en een eenmalige demping – de bandbreedte van de Nike Air Max

Speelt het comfort voor jou een buitengewoon belangrijke rol als je op zoek bent naar een sport- en vrijetijdsschoen? Dat is zeer goed, want wij hebben voor jou een exclusieve collectie aan Nike Air Max modellen uitgezocht! Kijk nu in de onlineshop van Purchaze en overtuig jezelf. Wij zijn enthousiast over elke kleurcombinatie. Het maakt niet uit of de schoen groen, goud, lila of oranje is, alle kleuren zijn even mooi!

De vorm van de schoen is altijd tijdloos en biedt jou een perfect optreden. De Nike Air Max zijn bij ieder outfit niet alleen prachtig om te zien, maar geven je door het geïntegreerde luchtkussen een grandioze loopbeleving. Ook jij zult tevreden zijn met het slanke silhouet en de klassieke interpretatie, die bovendien nog een verbazingwekkend draagcomfort heeft. Klik hier bij Purchaze gewoon eens door alle Nike Air Max modellen en zoek jouw persoonlijke favoriet uit!

Grote assortiment Nike Air Max bij Purchaze

Onder de naam Nike Air Max wordt een geliefde serie loopschoenen uitgebracht door de succesvolle fabrikant Nike. In het jaar 1987 werd deze schoen als opvolger van de onzichtbare dempingtechnologie (Nike Air) in het leven geroepen, waarna meteen een zeer grote groep fans ontstond en niet alleen in de hiphopscene. Tot en met de dag van vandaag is het model Nike Air Max een veelgedragen schoen en dat is ondertussen ook overgewaaid naar andere modebranches.

Bijzonder veel aandacht ging er uit naar de Nike Air Max 1. Deze schoen heeft het eigenlijke doel als loopschoen allang ingeruild tegen die van de vrijetijdssneaker. Het bijzondere aan de Nike Air Max 90 en andere sneakers van Nike is het zogenaamde ingebouwde Air Pad, dat de drager van de schoen het gevoel geeft dat hij/zij op watten loopt. Met dit indrukwekkende Air-systeem en de bijbehorende vorm heeft Nike de sportwereld fundamenteel gerevolutioneerd.

De felbegeerde Nike Air Max is altijd te verkrijgen bij Purchaze!

Er is nauwelijks een merk dat de sportieve geest met de bijbehorende levensinstelling zo goed verbindt als Nike! Voor werkelijk elke smaak en elke stijl is er de juiste sneaker en een onmiskenbaar optreden gratis erbij. Het maakt dan ook helemaal niet uit of Nike Air Max 87 of een ander model "in" is – bij Purchaze vind je altijd de juiste tegenhanger!

Hier bij Purchaze kan je coole Air Max sneakers shoppen, ze zijn heel gemakkelijk online te bestellen en je kunt ze direct naar huis laten leveren. In een paar minuten is de bestelling gedaan en is het alleen nog maar wachten op DHL die het pakket levert. Je kunt bij ons kiezen uit diverse betaalmogelijkheden, waaronder het betalen met iDEAL. Hiermee kan je veilig betalen met internetbankieren bij jouw eigen bank. Als je iDEAL kiest, word je meteen doorgestuurd naar je eigen huisbank, waar de betaalopdracht al is klaargezet. Alleen nog een paar gegevens invullen en het bedrag wordt overgemaakt. Dit wordt meteen van je rekening afgeschreven en Purchaze krijgt vervolgens bericht dat de producten zijn betaald. Wij maken nu de bestelling klaar en gaan over tot verzending.

Zorg ervoor dat jij je lievelingsmodel krijgt en je loopt je joggingronde in de toekomst op wolken. Of het felle kleuren of sobere modellen moeten zijn – iedereen vindt bij Purchaze zijn/haar lievelingsmodel onder de Nike Air Max!

De door iedereen geliefde Nike Air Max voor vrouwen

Voor de vrouwen is de Nike Air Max in de editie WMNS Air Max uitgekomen. Een grote keus met vele verschillende kleurcombinaties kan je hier bekijken. Ook felrose is te verkrijgen, vooral samen met wit en zwart.

Bijzonder geliefde modellen zijn de Womens Air Max 1 en Womens Air Max 90, waarvan we in de onlineshop een groot assortiment aanbieden. Vooral hardlopers krijgen door middel van het dempingsysteem een zeer goede sportschoen geboden die je ook graag in je vrijetijd draagt.

Naast de Air Max damessneakers zijn er natuurlijk ook Air Max sportschoenen voor heren te verkrijgen.

Prachtige kleuren ook voor veganisten

Voor het joggen en ook voor andere takken van sport zoals basketbal en tennis, zorgt Nike ervoor dat de schoen gemakkelijk zit en een hoog draagcomfort heeft. In 2017 zijn er ontelbare nieuwe edities op de markt verschenen en die kunnen nu online worden besteld. Trendkleuren zoals groen, goud, rood en de gebruikelijke kleuren wit, zwart, grijs en bruin maken prachtige combinaties. Is voor jou het milieu zeer belangrijk, dan is er voor jou ook een super aanbod met vele veganistische schoenen.

Niet slechts één model van Nike Air Max – wat zijn de bekendste modellen?

In de Nike Air Max onlineshop zijn veel van de toenmalig voor het eerst te verkrijgen klassiekers aanwezig en die zijn door eenvoudig navigeren te ontdekken in het Nike menu. Te zien zijn onder anderen de bekende Nike Air Max 1 (Nike Air Max 87), Nike Air Max 90 en de Nike Air Max Classic, maar ook klassiekere uitvoeringen zoals de Nike Air Max LTD 2 en Nike Air Max Light. Ook gelimiteerde edities, afgekort LE, met ongewone designs worden gepresenteerd. Zowel felle kleuren als ook sobere varianten in verschillende hoogtes weten te overtuigen.

Er wordt hier een onderscheid gemaakt in Low (laag), Mid (middel) en High (hoog) versies. Deze komen in de groepen Essential, Premium, Vintage en “OG” originele versie tot hun recht, hierbij moet vooral de Nike Air Max 90 Infrared genoemd worden.

Zoals je ziet, heeft Purchaze een zeer ruim assortiment Air Max schoenen van Nike. Je vindt bij ons sneakers die je ergens anders tevergeefs zoekt voor zeer gunstige prijzen. We hebben de nieuwste Air Max schoenen en onder "sale" ook veel afgeprijsde Air Max sportschoenen. Een reden temeer om juist bij Purchaze eens rond te neuzen en je bestelling te doen!