Taal:
Dutch
Deutsch
English
Facebook
Volg ons op facebook.
Googleplus
Je kunt ons volgen op Google+
Info
Betaalinformatie
naar boven

Nike Tennis Classic

Nike tennisschoenen voor dames en heren

De Nike Tennis Classic steunt op een lange reeks verschillende modellen schoenen die Nike sinds 1982 op de markt heeft gebracht. Geïnspireerd door Nike Wimbledon, waarvan het succes ook te danken is aan John McEnroe, zijn de Tennis sportschoenen van Nike in veel uitvoeringen op de markt gebracht. Onvergetelijk is de versie van 1985.

Pas in de 21ste eeuw werd de Wimbledon opnieuw uitgebracht. Bij de Nike Tennis Classic vrijetijdsschoen zorgt zacht kwaliteitsleer gecombineerd met een slank silhouet voor een schoen met een perfecte pasvorm. De rubberen buitenzool met een visgraatmotief geeft een uitstekende tractie.

Zoek je een lage sneaker in een klassieke uitvoering, dan is deze sportschoen van Nike echt iets voor jou. Voor de dames is er een Nike WMNS Tennis editie. De verwerking van het leer en een minimum aan kleuren laten de schoen goed combineren bij verschillende kledingstukken.

Zowel voor dames als heren is de Tennis Classic sneaker in de onlineshop van Purchaze te verkrijgen in white. Wit in combinatie met een gekleurde Swoosh in bijvoorbeeld rood, blauw, roze of zwart, zorgt voor een stijlvolle, trendy vrijetijdsschoen van Nike waar je lang plezier aan zult beleven.

Welke uitvoeringen vind je bij Purchaze?

  • - de Nike WMNS Tennis
  • - de Nike Tennis Classic Ac
  • - de Nike Tennis Classic CS

Bestel nu je favoriete model en binnen een paar dagen heb jij de sneaker in huis!