Taal:
Dutch
Deutsch
English
Facebook
Volg ons op facebook.
Googleplus
Je kunt ons volgen op Google+
Info
Betaalinformatie

Wat kan ik van deze uitvoering verwachten?

Deze versie heeft een vrouwelijke pasvorm en is ten opzichte van vergelijkbare Air Max modellen vlakker in het bereik van de voorvoet in verbinding met het materiaal aan de buitenkant. Als jou de bekende types van Nike WMNS Air Max 1 of WMNS Air Max 90 nog te breed waren, heb je hier een alternatief. Omdat ook veel meisjes het niet te vergelijken comfort waarderen, was het slechts een kwestie van tijd dat een dergelijke schoen de grote massa werd aangeboden.

Zelfs het draagcomfort komt door de vele veranderingen niet te kort en bevat alle kenmerken, zoals de bekleding van de hiel of het zichtbare dempingsysteem. Typerend voor de Air Max Thea zijn bovendien de afgeronde veters en de lus aan de hak. Wilde je altijd al een luchtdoorlatende begeleider dragen die elke horde met bravoure meestert, dan grijp nu je kans en kies jouw favoriete exemplaar.

Sinds wanneer is dit model te koop?

De Nike Air Max Thea kwam in 2013 voor het eerst in de handel.

Hoeveel keuze is er?

Ondertussen is deze schoen te verkrijgen in ontelbare kleuren. Populaire kleurstellingen zijn onder andere zwart/wit, atomic pink, neongroen, lila, magenta, oranje, turquoise en anthraciet.

In welke maten is de Air Max Thea verkrijgbaar?

Deze reeks wordt in de maten 35,5 tot 44,5 geproduceerd door de fabrikant Nike.

Voor wie is de Air Max Thea van Nike het meest geschikt?

Ben je in het bezit van een smalle voet, dan is deze serie ideaal voor jou. Aangezien de sneaker zeer smal en vlak gehouden is, lijkt het alsof de geïntegreerde Air-unit door de unikleur van de tussenzool kleiner en minder opvallend is als bij andere soortgenoten.

Wil je snel vooruitkomen bij het werk en daarbij ook nog modieus zijn, dan vind je hier het juiste antwoord in alle levensomstandigheden.

Purchaze en WMNS Air Max Thea

Natuurlijk verkoopt Purchaze ook Air Max sneakers die speciaal gemaakt zijn voor vrouwen. Je kunt kiezen uit een aantal coole kleuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van het model uitgevoerd in de kleur grey? Een gedekte tint die past bij bijna elk outfit. Hou je meer van een knallige nuance? Dan is de WMNS Air Max Thea in pink misschien iets voor jou. Zoals je ziet hebben wij schoenen voor elke smaak in ons assortiment. Wil je als man liever een damesmodel omdat jou de kleuren meer aanspreken, neem dan een half maatje groter. De mannenvoet is breder en heeft op deze manier meer ruimte. Wees er snel bij, want op is op!