Bestellen en betalen met iDEAL

Je hebt een te gek paar sneakers gevonden en je wilt deze online aankoop betalen met iDEAL. Maar wat is iDEAL nu eigenlijk en hoe werkt het precies? Hoe kan je online kopen en betalen met iDEAL?

Hieronder leggen we het je uit:

iDEAL is een betaalmethode waarmee je heel eenvoudig online kunt betalen in de vertrouwde omgeving van het internetbankieren van je eigen bank. Je hebt hiervoor alleen maar de inloggegevens van jouw bank nodig. Het is niet nodig een nieuw account aan te maken, dus het gaat heel gemakkelijk en snel en het is bovendien ook veilig om online te kopen via iDEAL.

iDEAL is het meest gebruikte online betaalmiddel in Nederland. Je kunt met iDEAL betalen in vele webshops. Sterker nog, de belangrijkste online betaalmethode in onlineshops is iDEAL.
Gebruiken kan je een iDEAL-betaling als je internetbankiert bij de ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers. We leggen het je stap voor stap uit en in een mum van tijd en slechts 5,- Euro verzendkosten heb jij je gymschoenen in huis.

Bestellen en betalen met iDEAL

Bestellen en betalen met iDEAL

Heb je uiteindelijk je keuze gemaakt uit het uitgebreide aanbod, dan klik je op de desbetreffende sportschoen. Je komt dan vervolgens op een pagina waar de schoen groot in beeld wordt gebracht. Van alle kanten kan je hier de gymp bewonderen door middel van de duidelijke foto’s die de schoenen in verschillende perspectieven laten zien. In de artikelbeschrijving wordt de sneaker gedetailleerd beschreven en kan je alles nog eens rustig doorlezen.

Is er toch nog iets onduidelijk en wil je nog iets weten over het product, dan kan je jouw e-mailadres en de vraag in de betreffende vakjes invullen en vervolgens naar ons toesturen. Zo spoedig mogelijk krijg je een reactie van ons. Weet je zeker dat je de gymp wilt bestellen, dan komt nu de volgende stap.

Kies jouw maat uit en klik dat aan. Je kunt nu meteen zien of we het artikel in voorraad hebben. Is dit het geval dan stop je de schoen in de winkelwagen en je belandt op de volgende pagina. Alles wordt kort samengevat en je vindt hier de totale prijs die je moet betalen. Mocht je nog meer producten willen kopen, klik je op "verder winkelen".

Ben je klaar met shoppen dan op "verder naar bestellen" klikken. Aangekomen op de volgende site, vul je jouw persoonlijke gegevens in. Wil je het pakket op een ander adres laten leveren, dan het vakje "afwijkend leveradres opgeven" aanklikken. Vervolgens de algemene voorwaarden bevestigen en verder gaan met bestellen. Is alles juist ingevuld, dan op "einde registratie" klikken.

We zijn nu bijna aan het eind aangekomen. De betaalmethode moet nog gekozen worden. Aangezien je graag met iDEAL wilt betalen, kies je iDEAL uit het lijstje met meerdere betaalmethodes. Er volgt dan een opsomming van verschillende banken en je zoekt jouw bank op. Je kunt nog een keer je bestelgegevens controleren en vervolgens klik je op "nu bestellen".

Daarna word je verdergeleid naar de bekende pagina van jouw eigen bank, waar je je kunt inloggen met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Het bedrag kan je nu overmaken op de voor jou bekende manier. Gegevens van je betaling zijn al ingevuld en je moet deze alleen nog goedkeuren. Heb je dat gedaan, dan volgt een bevestiging van de bank. Tenslotte keer je automatisch weer terug bij de onlinewinkel.

Je zult het zien: Absoluut niet moeilijk, een fluitje van een cent. Probeer het uit en bestel op deze manier jouw gewenste sneakers bij Purchaze. Veel succes!

Test nu de betaling met iDeal bij Purchaze

Artikel aanbevelen op: