Taal:
Dutch
Deutsch
English
Facebook
Volg ons op facebook.
Googleplus
Je kunt ons volgen op Google+
Info
Betaalinformatie
naar boven

Nike Air Max Command

Nike Air Max Command - Het beste is maar net goed genoeg

De designers van Nike hebben verschillende suggesties gezocht bij de Air Max serie om het model met de naam Air Max Command te maken. Zeer opvallend bij deze uitvoering zijn de drie grote luchtraampjes in het achterste gedeelte van de tussenzool.

Aan de buitenkant van de schoen bestaat het materiaal uit een mooie mix van synthetische stof of leer en voldoet zo aan de verschillende wensen. Sneakerfans die zowel optisch duidelijke accenten en een moderne verpakking willen, hebben met de Nike Air Max Command de ideale sneaker gevonden.

Of je nu een luchtig model neemt of een makkelijk te onderhouden versie in leer, deze serie vindt vooral veel aanhangers die sportief en modern gekleed de wereld willen beleven.

Natuurlijk heeft Purchaze deze sneaker voor jou ook in het assortiment. Wij hebben de Air Max Command van Nike in verschillende tinten, waaronder ook een heel mooi vrouwenmodel in de kleur purple.

Heb je de smaak te pakken gekregen en wil je een van deze moderne sportschoenen bestellen, maar heb je er eigenlijk momenteel het geld niet voor? Wij bieden jou de mogelijkheid om achteraf of zelfs gespreid te betalen, wat een groot voordeel is van het kopen bij Purchaze. Vele onlineshops bieden dit niet aan en dus ben je genoodzaakt te wachten tot je minder krap bij kas bent. Je loopt dan het risico dat jouw favoriete gymp uitverkocht is tegen de tijd dat jij genoeg te besteden hebt. Bij ons loop je dit gevaar niet!

Kies bij de bestelling een van beide Klarna methodes. Vervolgens versturen wij de sneakers zo snel mogelijk naar je toe en zijn ze eenmaal aangekomen, vind je in het pakket de rekening. Heb je gekozen voor Klarna achteraf betalen, dan moet je binnen 14 dagen de rekening voldoen. Je hebt hier natuurlijk profijt van, want je kunt de schoenen zonder risico uitproberen. Bevallen ze niet, dan kan je ze retourneren en je hoeft niet bang te zijn dat je je geld kwijt bent.

Heb je voor Klarna termijnbetaling gekozen, vind je tevens een factuur in je pakket. Een pluspunt hierbij is dat je zelf de hoogte van de termijnen mag bepalen. Bij de artikelen in de shop wordt aangegeven hoe hoog het minimumbedrag moet zijn dat je dient te betalen.

Er staat je nu niets meer in de weg. Zoek snel een model uit en binnen een paar werkdagen kan iedereen jouw sportieve sneaker bewonderen!