Taal:
Dutch
Deutsch
English
Facebook
Volg ons op facebook.
Googleplus
Je kunt ons volgen op Google+
Info
Betaalinformatie
naar boven

Nike Capri

Knap door de winter

De Nike Capri is een vlak en knap sneaker. Dit model maakte zich onder de elegante sneakers een naam. Hij lijkt als een tennis schoen en er zijn geselecteerde stoffen erin verwerkt. Daarom komt hij niet alleen maar bij sneakerskenners goed aan.

Erbij zijn natuurlijk verschillende modellen met differente materialen. Versies uit leer zijn in bijna iedere seizoen populaire. Voor de productie maakt Nike alleen maar gebruik van fors een hoogwaardig materiaal. Maar dit is niet het uniek voordeel, omdat ze ook goed te combineren zijn. Zowel bij het werk als in de vrije tijd, met de Nike Capri maak je een goede indruk.

Zomer, ik ben gewapend

In zomer zijn niet alle mensen zo blij over leer. Hier heb je de keuze voor de Nike CNVS. Dit uit canvas (linnen of katoen) gemaakte schoenen zijn heel ademend en beschermen tegen hitte binnen de schoen. Deze modellen uit stof zijn er ook in vele kleurstellingen, zodat je een grote keuze hebt.

In ongewone kleuren zijn die schoenen in blauw, lichtblauw of paars in de winkels te krijgen. Hoe het graag eenvoudiger wil hebben, vindt ook hier versies in zwart en wit. Omdat de Nike Capri uit stof niet waterafstotend zijn, zijn ze voornamelijk voor de zomer gemaakt.