Taal:
Dutch
Deutsch
English
Facebook
Volg ons op facebook.
Googleplus
Je kunt ons volgen op Google+
Info
Betaalinformatie

Heeft deze sneaker een herkenbaar kenmerk?

Dit model werd ontworpen in het jaar 1991. De loopzool die hier wordt gebruikt, gaat in vergelijking met de tot nu toe gebruikte Air-pads nog een stapje verder. Deze is onder een hoek van 180 graden direct met de loop- en tussenzool verbonden. Daardoor wordt bereikt dat de dempingeenheid veel meer zichtbaar is als bij andere Air Max modellen en dit levert bovendien een baanbrekend verschil op.

Omdat het open Air Pad 50 procent meer lucht bevatte, gingen Bruce Kilgore en Tinker Hatfield samenwerken om dit idee een mooie verpakking te geven. Voor de voering aan de binnenkant werd een soort neopreenachtig materiaal gebruikt om ook bij het rennen voor een zeker draagcomfort te zorgen. Het resultaat van dit werk is de adembenemende Air Max 180. Een sneaker die op alle fronten overtuigt.

De perfect gestabiliseerde hiel zorgt voor een bijna niet te overtreffen loopcomfort. Bovendien zijn de kleurstellingen zo tijdloos dat bijna iedere tint een lust voor het oog is. Ze komen met weinig maar vaak zeer heftige contrasten uit.