Nike Air Max 90 Essential wit zwart

Helder en duidelijk zijn deze kleuren – de Nike Air Max 90 Essential wit en zwart.

Deze schoen is optimaal voor die personen die gemoedelijk maar ook onopvallend voorbij willen gaan.

Nike Air Max 90 Essential wit zwart 537384-131

Nike Air Max 90 Essential wit zwart 537384-131

Ten eerste gaat dat door de uitstraling en ten tweede door die gelijkmatige pas die je bij het lopen krijgt.

Onze sneaker heeft de speciale zicht- en voel-bare Air Max technologie in de tussenzool, wat je vanaf de zijkant goed kunt zien. De voorkant bestaat uit meshstoff in wit en de neusrand is gemaakt uit kunstleer. Dit is ook het materiaal waarvan de overgang van de zijkanten en de bovenkant van de hiel is gemaakt.

Het bekende logo van de fabrikant is in zwart uitgevoerd en deze swoosh verdwijnt naar achteren toe in de meshstoff van de hiel in ook dezelfde zwarte tint. Duidelijk zichtbaar, maar niet opvallend, is op de hak de naam te zien, net als op de zwarte lip. Aan beide zijkanten welke van echt leer zijn gemaakt, net als het onderste deel van de hiel, prijkt Air Max zich zwart op wit. Wit is ook de kleur van de loopzool, afgezien van een klein deel aan de voorkant , wat in zwart uitgevoerd is.

De binnenkant is van voor tot achter een weldaad voor je voeten. Fijne en ademende meshstof overal waar je voeten dat nodig hebben. Misschien luisteren je tenen niet eens meer naar je en willen ze blijven lopen.

En nu; laat het niet voorbij lopen en kijk eens hoe goed en gemakkelijk deze pareltjes voor je voeten te verkrijgen zijn. Eenvoudig hieronder op je grote klikken en de rest van de informatie invullen. Binnen een paar dagen staan jouw Air Max 90 Essential wit en zwart bij je thuis! Verstuurd, tot aan de huisdeur, met DHL vanuit onze shop in Aurich en dubbel verpakt ter bescherming:

Artikel aanbevelen op:

Soortgelijke artikelen: