Nike Air Max BW donkerblauw wit zwart

Jouw nieuwe oude vriend loopt mee - de Nike Air Max BW in donkerblauw, wit en zwart.

Wat je niet ombrengt maakt je sterk, dat gezegde klopt, want sterk ben je zeker op weg met deze blauwe sportschoen.

Nike Air Max BW donkerblauw wit zwart 881981-400

Nike Air Max BW donkerblauw wit zwart 881981-400

Alles beging vooraan, en zo is het ook met deze Sneaker! Een neusbescherming die aan beide kanten door loopt tot aan de Swoosh in donkelblauw. Daar boven (of daaronder, hoe je het bekijkt) is een 2e lijn uit iets anders samengestelt materiaal, ook weer in blauw. Beide tinten laten zich als een Middernachtsdroom combineren. Eigenlijk is dat ook echt de kleur van deze schoen Midnight Navy!

Is er nog meer te vertellen?

Natuurlijk is dat niet alles! Deze sneaker is niet alleen blauwogig. De binnenkant is werkelijk een oase voor je voeten. Comfortabele meshstof en een gevoerde tong, preceis zoals de bovenrand bij de instap met de verhoogde hielbescherming. De gevoerde tong laat zich omsluiten door een sterke vetergats-rand (met plastic versterkte ogen bovenaan). Verder hebben we dan een sterke ondersteuning uit kunsstof, met perforaties, aan het hielgedeelte. Waarbij dan bovenaan weer sierlijk Air Max nog een keer staat! De zool heeft zoals we dat bij de Nike Air Max BW mogen verwachten, een zeer goede demping door het fameuse luchtkussen systeem van Nike. Zichtbaar is die gehele Air-Dempingseenheid aan beide kanten van de zool. Een zool in de kleur wit met een zwarte band, welke verder gaat in de loopzool met een wafelpatroon.

Wil jij ook graag dit meesterstuk thuis hebben?

Kom dan heel snel naar onze winkel in Aurich! Daar bieden wij in stadsdeel Dietrichfeld jou de mogelijkheid om deze super Sneaker te kopen! Of, maak het jezelf nog eenvoudiger en bestel in onze Webshop jouw wensgrote. Na een paar dagen staan jouw nieuwe voet vriendjes bij je thuis:

Artikel aanbevelen op:

Soortgelijke artikelen: