Nike Air Max BW lichtgrijs wit zwart

Niet allen het nieuwe is goed - Met Nike Air Max BW in lichtgrijs, wit en zwart hebben we dat bewijs.

Plezier aan wandelen, zin in rennen. Beide krijg je zeker met de klassieker van Nike!

Nike Air Max BW lichtgrijs wit zwart 881981-004

Nike Air Max BW lichtgrijs wit zwart 881981-004

Verrassend nieuw is deze Oldtimer aan je voeten. Geslaagd, zoals hij eruit ziet, maar ook in gebruik.

De Nike Air Max BW lichtgrijs wit zwart is een brok kracht! Al jaren bewijst deze dat Nike de juiste weg gevonden had.De bekendste demping ter wereld, het Air Max systeem is door vele producenten nagemaakt. Maar geen een is zo goed als het origineel.

Origineel is de klassieker altijd nog. Een sterk hielgedeelte met kunststof in lichtgrijs met perforatie geeft de sterkte. Daarboven staat weer Air Max in lichtgrijs en dize tekst vliegt over in de bekende Swoosh. Verder naar voren is de bekende meshstof in grijs, en de vetergaten (met dubbele openingen) zijn uit kunstleer met versterkte ogen aan de enkelkanten. Speciale bekleding aan de lip, met Nike Air logo, en fijne meshstoff aan de voorkant. Dat verwachten jouw voeten eenvoudig zo en bij de Nike Air Max BW is dat ook zo.

Afronding is ook hier weer de zool! Waarbij de Air Max capsule duidelijk zichtbaar is van beide kanten. Aan de onderkant hebben we dan een goed origineel Nike loopwerk en een loopzool in zwart met nogmaals Nike Air in een kwadraat.

En hoe loopt het verder?

Dat is allen jouw beslissing, of het stopt hier, of wij maken jou gelukkig met je bestelling van een paar Nike Air Max BW in lichtgrijs, wit en zwart. Wil je dat laatste? Vul dan je gegevens in, natuurlijk ook je schoenmaat en betaling niet vergeten en wacht af. Na een paar dagen zal DHL tot aan je huisdeur het pakket afleveren:

Artikel aanbevelen op:

Soortgelijke artikelen: