Nike Air Max BW zwart wit

Hardloopwedstrijden hebben een einde, de liefde voor het lopen niet. En dat is zeker ook niet met de Nike Air Max BW in zwart en wit.

Een heel bijzondere trimschoen die je ook voor het dagelijkse leven gebruiken kunt.

Nike Air Max BW zwart wit 881981-002

Nike Air Max BW zwart wit 881981-002

De Nike Air Max BW zwart wit komt iedereen zeker bekend voor. Dat heeft daarmee te doen dat Nike de eerste keer midden van de 80er jaren begonnen is met Air in te bouwen in de schoenen! Daarna zijn de Nikes alleen maar verbeterd en sindsdien steeds meer geliefd. Dat is zeker ook het geval met ons model van de Nike Air Max Black and White!

Werkelijk een zeer goede loopervaring krijg je onder alle omstandigheden door de Dempingseenheid in de witte tussenzool, welke jou niet alleen goede ondersteuning geeft, maar ook pure wellness is voor je lichaam en gewrichten.
De loopzool van deze Nike Air Max BW met het bekende Nike wafelmotief is in de kleur zwart uitgevoerd. Hierop is het Nike Air logo zichtbaar, ook bij elke afdruk op zachte ondergrond’ doormiddel van de vierkante afbeelding.

Het bovenste deel van deze voetbedekker is uit meshstof, kunststof en kunstleer waarbij de Swoosh uit rubber geintegreerd met het woord Air Max boven de hiel. Een hiel gedeelte uit kunststof met perforaties geeft de sterkte aan deze zwarte Sneaker.

Gemakkelijk schoon te maken is de neusbescherming en uit dezelfde materialen is ook het vetergedeelte samengesteld. Dit gedeelte heeft met kunststof versterkte ogen aan de bovenkant. Deze aplicaties zijn echter niet storend aan je voeten, omdat de beide binnenzijkanten en ook de lip uit zeer weldadig aanvoelende gevoerde meshstof bestaan. Echt aan het einde hebben we dan de verhoogde hiel beschermer!

Geloof je dat deze trimschoen wat voor jou is?

Stel jezelf dan geen verdere vragen en bestel eenvoudig 24 uur per dag in onze Onlineshop, eenvoudig jouw voetgrote uitkiezen, de rest van de informatie invullen en kiezen hoe je wil betalen. Na een paar dagen staat er iemand van DHL bij jou aan de deur met je Nike Air Max BW! Ben je nog niet helemaal zeker en wil je de schoen graag eerst ter plaatse bekijken? Geen probleem! 6 dagen in de week ben je welkom in Dietrichtsfeld en daar vind je onze winkel! Welke manier is voor jou het beste:

Artikel aanbevelen op:

Soortgelijke artikelen: