Nike Air Max Command lichtgrijs zwart

Verwonder mensen met je nieuwe voorkomen – met de Nike Air Max Command in lichtgrijs en zwart.

Met een paar goede vrienden doorsta je de meeste werkdagen veel plezieriger en ontspannen.

Nike Air Max Command lichtgrijs zwart 629993-033

Nike Air Max Command lichtgrijs zwart 629993-033

Daadwerkelijk zul je voelen hoe vriendelijk deze schoenen voor je voeten zijn, niet alleen bij het werk maar ook bij prive gebruik merk je goed hoe een uitgekiend dempingssysteem zijn werk doet!

Er zijn gelijk drie opvallende vensters die aan de achter- en zij-kant te zien zijn. Direct voelbaar is ook hun werking als je voet in deze schoen zit. Een werkelijk ideale verbetering voor je voeten maar ook voor je hele lopen. Iets waar je eigenlijk niet zonder kunt!

In deze zogenoemde luchtkussens zit een lucht-gas mengsel dat bij gebruik iets meegeeft en zo als voordeel heeft dat oneffenheden op straat minder stotrend zijn! Met als gevolg dat je rug minder klappen krijgt en sterker blijft waardoor je minder rugklachten zult hebben.

Aan de neuskant is het buitenste materiaal kunstleer in combinatie met kleine perforaties! vanaf de zijkanten gaat naar de hiel een echt leren beschermstrook en ondersteuning in lichtgrijs. Daarnaast heeft het teenbed maar ook kleine openingen aan de zijkant de mooie accenten van meshstof, welke zorgt voor lucht in de schoen en een aangename temperatuur. Dit alles geeft een ultiem draagcomfort.

Heel contrasterend is de Nike Swoosh aan beide zijkanten van de sneaker. Maar ook het stiksel aan de hiel en de rand om de dempingseenheid en de loopzool. Daarnaast het fijne accent van het stiksel aan de tong van de schoen welke in lichtblauw net die extra touch geeft. De binnenkant van uw nieuwe schoen bestaat uit een fijne meshstof waardoor mede daardoor uw lichaam prima ondersteuning krijgt.

Nu is voor u de tijd gekomen om deze pareltjes aan uw eigen lijf te voelen?

In de Online shop van Purchaze heb je de mogelijkheid om, zonder risico een paar van onze schoenen eigen te noemen! In oktober 2004 hebben wij voor het eerst (letterlijk) onze deuren geopend en zijn bijna 13 jaar later nog steeds in de gelegenheid om jouw wensen in realiteit om te zetten. Direkt na ontvangst van de betaling versturen wij jouw bestelling en onze dubbelverpakte zending zal door DHL aan de huisdeur worden afgegeven:

  • Nike Air Max Command Pure Platinum Black Rechts
  • Nike Air Max Command Pure Platinum Black Seitenansicht
  • Nike Air Max Command Pure Platinum Black Seitendetail
  • Nike Air Max Command Pure Platinum Black Innenseite
  • Nike Air Max Command Pure Platinum Black Rueckansicht
  • Nike Air Max Command Pure Platinum Black Oberschuh
  • Nike Air Max Command Pure Platinum Black Laufsohle
Logo
In de Winkelwagen
130 €

incl. BTW, excl. verzending

Artikel aanbevelen op:

Soortgelijke artikelen: