Nike Air Max Command zwart wit donkergrijs

Zorg dat je altijd startklaar bent - met de Nike Air Max Command in zwart, wit en donkergrijs.

Regelmatig zijn het storende kleuren, die je doen besluiten om dat paar schoenen maar niet te nemen? Dan komt deze uitvoering in het spel!

Nike Air Max Command zwart wit donkergrijs 629993-032

Nike Air Max Command zwart wit donkergrijs 629993-032

Van een kant zijn het de uitgekozen materialen, die meer als geschikt zijn. Van de andere kant fleuren de donkergrijze en witte accenten die dit onopvallende ding kleur geven. Onopvallend betekend hier echter niet dat het een saaie loopschoen is! Juist het tegendeel is waar, deze schoen voor alle dagen past altijd en overal bij. En dat is juist de kracht van deze schoen van de fabrikant met de vleugel.

Om maar vooraan te beginnen; de teenzool en neus, de zijkanten en de binnenvoering hebben een fijnere en wat lichter en luchtiger geweefde Meshstof in zwart. Ongemakkelijke ondergronden en hoge tempereturen in de schoen worden door de elasticiteit van de stof duidelijk tegen gegaan en koele voeten zijn het gevolg!

Voor een voelbare ontspanning van je rug als mede voor je gewrichten, zorgen de zichtbare dempingseenheden in de zool. Deze geven de bestmogelijke resultaten. Bij deze uitvoering is de techniek goed te zien middels de drie vensters in de schoen. Speciaal zorgt deze buffer ervoor dat onevenheden en zware belastingen zo min mogelijk problemen geven. Direct al na een uur dragen, zal je loophouding zo veranderen, dat je daarna niet snel, zonder je Air Max demping, grote afstanden zult lopen.

Een verder pluspunt is de verzorging van de schoen.

De verhoogde neusrand en ook het verdere stofgebruik en overlappingen aan de zijkant en verder naar achteren bij de achterkant zien er niet alleen goed uit. Deze mix van kunst- en echt-leer zal in zeer korte tijd weer schoon te krijgen zijn als u deze met een zachte borstel en wat afwasmiddel schoonmaakt. Eenvoudig de te behandelen plekken daarmee reinigen en het gewenste resultaat is snel bereikt.

Zonder nog bijzondere dingen te moeten doen, bestel en bekijk je deze uitvoering bij ons in de online shop van Purchaze. Komt je liever naar onze winkel in het mooie Oost Friesland, dan ben je van harte welkom. Ons bedrijf kun je vinden in het Stadsdeel Dietrichsfeld in Aurich. Maar uiteraard is het makkelijker en ongecompliceerder om je artikelen gewoon thuis aan de deur te laten bezorgen. Goed en eenvoudig zoals je dat van een eerlijk bedrijf mag verwachten. Test het uit en bestel:

  • Nike Air Max Command Black White Cool Grey Rechts
  • Nike Air Max Command Black White Cool Grey Seitenansicht
  • Nike Air Max Command Black White Cool Grey Seitendetail
  • Nike Air Max Command Black White Cool Grey Innenseite
  • Nike Air Max Command Black White Cool Grey Rueckansicht
  • Nike Air Max Command Black White Cool Grey Oberschuh
  • Nike Air Max Command Black White Cool Grey Laufsohle
Logo
In de Winkelwagen
130 €

incl. BTW, excl. verzending

Artikel aanbevelen op:

Soortgelijke artikelen: