Nike Air Trainer Max 91 antraciet zwart wit

Buitengewoon en afwisselend – de Nike Air Trainer Max 91 in antraciet, zwart en wit.

Geraffineerde accenten met pep

Meteen na aankomst zijn we bereid voor het eerste parcours. Snel is de veiligheidsbekleding aangetrokken en kan het beginnen. Sportief elegant geeft de Nike Air Trainer Max 91 in een klassiek zwart-wit jasje een persoonlijk tintje aan mijn kledingstijl. Contrastrijk wordt de witte Swoosh aan de zijkant tot een blikvanger. Niet minder opvallend zet de fabrikant zich in dezelfde kleur, op de hak, aan de beide zijden van de instap en in het voorvoetgedeelte, in het middelpunt.

Nike Air Trainer Max 91 antraciet zwart wit 309748-009

Nike Air Trainer Max 91 antraciet zwart wit 309748-009

Kleine puntjes op de plastische versterkingen aan de zijkanten en op de hak, maken deze interessante verschijning charmant.

Preventieve extra’s maken het dagelijkse leven eenvoudiger

De eerste klim kan beginnen. Ik zie een smal touw waar ik overheen moet balanceren naar de volgende tussenstop. Hopelijk knik ik niet om. Al snel merk ik dat deze bezorgdheid volkomen overbodig is. Voor genoeg houvast zorgen de steun van de achervoet en de halfhoge schacht, beide gemaakt van vormbaar materiaal. Verstevigingen van de veterogen maken een strakkere snoering mogelijk. Eerder atypisch is de klittenbandsluiting in het gedeelte van de voorvoet. Dit zorgt voor een sterkere verbinding met de schoen. Perfect voorbereid bereik ik met gemak mijn doel.

Gereed voor alle situaties

De volgende uitdaging laat niet lang op zich wachten. Hier is het de bedoeling om over meerdere smalle boomstammen heen te komen. Aardig glad en wiebelig is dit beweeglijke ronde hout. Met een profiel dat niet overal gelijk is, geeft de loopzool mij een uitstekende coördinatie van de snelle en gracieuze acties. Terwijl in het midden een grof wafelmotief erop wacht om mij bij snelle handelingen te ondersteunen, vind je aan de rand een fijn profiel dat verantwoordelijk is voor filigrane operaties. Zonder fouten meester ik deze horde.

Innovatieve techniek met een positieve uitwerking

Ter beloning mag ik abseilen. Met een hoog tempo glijd ik naar de volgende hindernis. Effectief vangen de onzichtbare luchtkussens in de tussenzool de stoot op. Mijn bewegingsapparaat wordt zeer goed ontzien. Zonder klachten verheug ik me op mijn volgende opgave.

Altijd cool blijven

Nu gaat het steil omhoog. Met een diepe zucht adem ik de typische boslucht in en moet meteen aan mijn voeten denken. De speciaal versterkte instap bij de hak en de huidvriendelijke binnenvoering omsluit ze als een sok. Verantwoordelijk voor het opwekkende, verfrissende klimaat zijn zowel de geperforeerde toebox en tong van kunstleer alsook de zijkanten van groffe meshstof. Naast een visuele prikkel zorgt de witte zigzagnaad aan de voorkant van de instap voor een langere levensduur. Vol met energie beëindig ik mijn rondje. Niet alleen ik heb deze harde test met bravoure gered. Oorspronkelijk ontwikkeld als basketbalschoen laat dit luxe model niets te wensen over. Voor in de vrije tijd of voor het sporten, je neemt altijd de juiste keus.

Heeft de Nike Air Trainer Max 91 jou overtuigd? Bij Purchaze staat dit model paraat om ook jouw leven te verrijken:

  • Nike Air Trainer Max 91 Anthracite Pure Platinum Black Rechts
  • Nike Air Trainer Max 91 Anthracite Pure Platinum Black Seitenansicht
  • Nike Air Trainer Max 91 Anthracite Pure Platinum Black Seitendetail
  • Nike Air Trainer Max 91 Anthracite Pure Platinum Black Innenseite
  • Nike Air Trainer Max 91 Anthracite Pure Platinum Black Rueckansicht
  • Nike Air Trainer Max 91 Anthracite Pure Platinum Black Oberschuh
  • Nike Air Trainer Max 91 Anthracite Pure Platinum Black Laufsohle
Logo
In de Winkelwagen
120 €

incl. BTW, excl. verzending

Artikel aanbevelen op:

Soortgelijke artikelen: