Nike WMNS Air Max 90 Premium beige creme lichtbruin

Gevaar onder je voeten? Nee dat is de Nike WMNS Air Max 90 Premium beige creme lichtbruin.

Direct heeft iedereen deze schoen op het oog, een perfect kleurspel met creme en krokodil motief.

Nike WMNS Air Max 90 Premium beige creme lichtbruin 896497-200

Nike WMNS Air Max 90 Premium beige creme lichtbruin 896497-200

Waarbij de lichtbruine tinten je weer tot rust brengen.

Deze Air Max 90 is door zijn (of haar?) verschijning alleen al een pronkstuk.

Normaal gespoken steek je je tong niet uit, maar voor deze Nike WMNS Air Max 90 Premium beige creme lichtbruin is dat geen probleem. Een gevoerde lichtbruine tong met het bekende Nike Air Max logo in creme mak je uitsteken. Lichtbruin is ook de kleur van het leer dat gebruikt is aan de voorvoet en van de met rubber versterkte veteropeningen. Deze loopschoen is geschikt voor alle vormen van lopen door zijn zichtbare Air Max Dempingseenheid in de zool.

Op wat voor zool loop ik?

De tussenzool in licht creme, bijna wit, met demping krijgt ondersteuning van een lichtbruine loopzool met wafelpatroon. Deze geeft zeker onder alle omstandigheden grip.

Aan de achterkant vinden we weer Nike Air in rubber en een de zijkanten rubberapplikaties met Air Max. Deze zijn in stijlvol lichtbtuin zichtbaar op een deel kunstleer in krokodilmotief met creme beige tinten. Natuurlijk gaat de krokodil rondom verder en ook de versterkingen aan de zijkant en de neus hebben datzelfde patroon.

De binnenkant is eigenlijk zoals bij elke Nike goed, maar zonder bijzonderheden uitgevoerd. Geen opvallende dingen of kleuren, maar goede meshstoff in beige is gebruikt voor de binnenzool en de beklede zijkanten. Comfortabel en sterk, beide is deze sneaker daardoor.

Laat je (ver)voeren door deze Nike WMNS Air Max 90 Premium beige creme lichtbruin en bekijk de loopzool eens goed. Fotos hiervan in onze Online shop of eenvoudig in onze winkel in Dietrichtsfeld, gemeente Aurich, in Oost-Friesland!

Zijn er nog vragen?

Wij zijn bijna altijd voor jou bereikbaar, of je email, chat of telefoon gebruikt of persoonlijk langskomt in onze winkel. Aan jou de keus. Sinds 2004 hebben wij graag goed geinformeerde en tevreden klanten.

Heb je geen verdere informatie nodig. Dan snel naar Aurich. Of bestel eenvoudig hier onder jouw schoengrote in de Onlineshop. Verschillende betalingsmogelijkheden zijn aanwezig:

  • Nike WMNS Air Max 90 Premium Linen Linen Sail Rechts
  • Nike WMNS Air Max 90 Premium Linen Linen Sail Seitenansicht
  • Nike WMNS Air Max 90 Premium Linen Linen Sail Seitendetail
  • Nike WMNS Air Max 90 Premium Linen Linen Sail Innenseite
  • Nike WMNS Air Max 90 Premium Linen Linen Sail Rueckansicht
  • Nike WMNS Air Max 90 Premium Linen Linen Sail Oberschuh
  • Nike WMNS Air Max 90 Premium Linen Linen Sail Laufsohle
Logo
In de Winkelwagen
145 €

incl. BTW, excl. verzending

Artikel aanbevelen op:

Soortgelijke artikelen: