Nike Air Max 90 Mesh GS felrose blauw geel zwart

Magnifiek – de Nike Air Max 90 Mesh GS in felrose, blauw, geel en zwart.

Modieuze blikvanger voor dames

Wow – deze uitdrukking van plezier en verrassing is precies wat jouw medemensen zullen zeggen als ze jou ontdekken in deze duidelijke blikvanger.

Nike Air Max 90 Mesh GS felrose blauw geel zwart 724855-004

Nike Air Max 90 Mesh GS felrose blauw geel zwart 724855-004

De mengeling van felle kleuren die harmonisch worden samengevoegd. Dat geeft niet alleen de schoen weer, maar ook degene die dit model draagt. Deze sportschoen is niet gemaakt voor elke vrouw, want deze kleurgeving is iets heel bijzonders – precies zoals jij!

Bevestiging bij elke stap

Zodra je deze Air Max 90 aan je voeten voelt, zul je het merken: Deze positieve kleurcombinatie laat vanzelf een goed humeur opkomen.

Veelzijdig – net als jij

Te beginnen bij de zwarte, niet aflatende rubberzool met een profiel dat voor tractie zorgt. Verder gaat het met de witte tussenzool waarin het Air-dempingselement is ingebouwd en in dit geval een duidelijke omranding heeft in de felle kleur rose. De zwarte inlegzool is licht gelijmd. Uit aangenaam te dragen meshstof in koningsblauw is de binnenschoen gemaakt. Bij de versterkingen van de onderste veterogen en bij de omranding van de Air Max tekst zijn deze gekleurde accenten terug te vinden. De Nike Swoosh op beide kanten van de schoen bestaat uit glad leer en valt in het felrose meteen op. Felrose zijn ook de veters en het opgenaaide embleem langs de tong. Verder onderstrepen rubberen applicaties in neongeel op de hak en in het bovenste gedeelte van de vetersluiting, de bijzonderheid van deze sneaker. Zwarte meshstof zorgt bij het gedeelte van de tenen en de hiel voor voldoende luchtcirculatie en nubuckleer in dezelfde tint loopt om de Air Max van de hak tot aan de tenen. Het puntje op de i krijgt de gymschoen door glanzend zwart lakleer dat om de voorvoet heenloopt.

Overtuig jezelf

De Nike Air Max 90 GS wordt je aangeboden in de schoenmaten EUR 35,5 tot 38,5. Als jouw leven al net zo afwisselend is of moet worden als deze schoen, dan vind je in deze Nike Air Max de perfecte begeleider:

Artikel aanbevelen op: