Taal:
Dutch
Deutsch
English
Facebook
Volg ons op facebook.
Googleplus
Je kunt ons volgen op Google+
Info
Betaalinformatie
Nike Air Max Light C1.0 Cool Grey Black Light Crimson University Red
Artikelbeschrijving

Grijs/zwart-wit-rood

631758-006

Weinig gewicht, beproefde techniek en een blikvanger in elke situatie.

Deze Nike Air Max Light C1.0 is de lichte versie van de Air Max 1 en verscheen voor het eerst aan het eind van de jaren 80 in de handel. Met de toonaangevende Air Max-technologie en een spectaculaire kleurcombinatie in wit, rood, zwart en grijs maakt Nike vele sneakerfans enthousiast over deze geruisloze schoenen.

Spontaan valt de kleurschakering van rood naar wit op de tussenzool in het oog, die zo zijn functionaliteit op de voorgrond plaatst en deze loopschoen onder de aandacht brengt. Zoals te verwachten is deze Air Max uitgerust met een zichtvenster dat een blik toelaat op de luchtdempingunit in de zool. Direct daarboven is een zwarte beschermingsrand van gestructureerd synthetisch nubuck geplaatst, die mooi afsteekt bij de lichtere accenten van deze schoen. Om de luchtdoorlatendheid te waarborgen is meshstof in het grijs gebruikt bij de toebox, de hiel en de zijkant evenals bij de enkelversteviging.

De Swoosh is op de gebruikelijke plaats in diep zwart te zien en maakt deze sportschoen tot een echte verrijking. Bekijk je de sneaker van boven, is duidelijk de uitstekend gekozen kleurcombinatie van zwarte schacht, witte veters en grijze tong te herkennen. Een Nike Air Max tekst met Swoosh op de tong en de hiel maakt deze schoen compleet en alleen al door het bekijken krijg je zin in het lopen.

Een verdere bijzonderheid is de gebruikte Hyperfuse-technologie, waardoor het gebruikte materiaal nog bestendiger wordt. Hierbij wordt het kunstleer, de meshstof en TPU-folie onder druk met elkaar versmolten en zo ontstaat een duurzame, ademende vervanging van de naad.

Conclusie:

Samengevat is de Nike Air Max Light C1.0 zeer goed geschikt voor elk terrein, wat voor weer dan ook en voor bijna elke vrijetijdsactiviteit. De combinatie van een opvallend design, eersteklas techniek en een overgetelijk loopgevoel, geeft deze sportschoen een plaatsje op jouw wenslijst.

Eigenschappen:

  • Materiaal uit leer en kunstleer
  • Een te gekke kleuropbouw met grijs, zwart, wit en rood
  • Mesh zorgt voor luchtdoorlatendheid
  • Dempingeenheid met Air Max-technologie
  • Loopzool van rubber in het zwart

100% veganistisch

Ben je naast de Nike Air Max Light C1.0 nog geïnteresseerd in andere Nike Air Max schoenen, neem dan hier eens een kijkje: Nike Air Max sneakers

Artikeldetails
Artikelnummer: 631758-006
Fabrikant: Nike
Type: Loopschoen
Kleur: Cool Grey/Black-Light Crimson-University Red
Gemaakt in: Vietnam
Toestand: Brand New in Original Box
Materiaal: Synthetisch
Uitgebracht :