Taal:
Dutch
Deutsch
English
Facebook
Volg ons op facebook.
Googleplus
Je kunt ons volgen op Google+
Info
Betaalinformatie
naar boven

Nike Air Waffle Trainer

Wat betekent de naam Nike Air Waffle Trainer?

Met de aanduiding Air wordt de Nike Air technologie bedoeld die zich in de tussenzool bevindt en zorgt voor de demping van de sneaker.

Het woord Waffle wordt in het Nederlands vertaald met wafel en dat heeft betrekking op het patroon van de loopzool. Uitvinder van dit succesvol profiel was Bill Bowerman. Toen zijn echtgenote wafels aan het bakken was, kreeg hij het idee dat het motief van het wafelijzer ook zeer geschikt zou zijn voor hardloopschoenen. Op deze manier ontstond een loopprofiel met een hoge potentie.

De benaming trainer staat voor het eigenlijke doel van deze sneakers, namelijk het hardlopen.

Kenmerken van deze sportschoen

Bij het materiaal van de gympen hebben de designers gelet op een evenwichtige verhouding tussen mesh en leder. Terwijl stof op weldoordachte plaatsen is te vinden, dient het leer op moeilijke plekken als versterking en realisering van een goed houdbare constructie.

Opvallend is daarnaast de tweekleurige tussenzool, die ook al te zien was bij de oudere versies. Vaak werd een reflecterende stof gebruikt die de sneakers niet alleen optisch een modern uiterlijk geeft, maar ook voor zekerheid zorgt in het donker.

Zoek je een lichte en tegelijkertijd stabiele gymschoen, dan heb je vast en zeker al een oogje geworpen op de Nike Air Waffle Trainer. Sommige mensen zijn er helemaal verliefd op. Het Nike model zou je tussen de Nike Air Pegasus en de Nike Air Max kunnen plaatsen. Leder en mesh garanderen een goede pasvorm en een luchtdoorlatende schoen.

Een absolute blikvanger

In deze categorie vind je bij ons variaties van de Air Waffle Trainer waar je zeker je aandacht op moet richten, alleen al door de op elkaar afgestemde vormen en kleuren. Als ze eenmaal je aandacht gewekt hebben, dan kan je ze niet meer weerstaan!

Zoals je ziet heeft Purchaze wederom een grote keus in deze sneaker met de onmiskenbare loopzool. Om een paar te bestellen, kies je jouw favoriete model en kijk je of jouw maat beschikbaar is. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je bij ons, en dat is uniek, een zogenaamde maataanvraag doen. Wij vragen dan bij de fabrikant na of de gymp in de desbetreffende schoenmaat nog te leveren is. Zo snel mogelijk laten we je weten of dit het geval is. Met een beetje geluk kan je dan alsnog jouw droomschoen bemachtigen. Wij wensen jou veel succes bij het bestellen!