Taal:
Dutch
Deutsch
English
Facebook
Volg ons op facebook.
Googleplus
Je kunt ons volgen op Google+
Info
Betaalinformatie

Wat is het verschil tussen de Nike Air Base 2 en andere modellen?

Allereerst moeten we zeggen, dat de Nike Air Base 2 sneaker al enkele jaren oud is. Aan het begin van de jaren 90 kwam dit model voor het eerst op de markt en is nu als retro schoen in de winkels te koop. Het klassieke design van deze sneaker laat zien dat hij niet werd ontworpen voor de huidige tijd.

Wat is opvallend aan dit model?

De Air Base II van Nike is een schoen met de bekende Nike Air technologie. Schokken en stoten worden opgevangen door een zogenaamd Air-pad en dat komt je hele bewegingsapparaat ten goede. Natuurlijk perfect voor het hardlopen! Ben je geïnteresseerd in meer Nike sneakers met luchtdemping, dan kan je onder de volgende link nog een groot aantal bewonderen: Nike Air sneakers Purchaze

Aangezien veel loopschoenen licht en luchtig zijn, zijn deze kenmerken ook bij de Air Base 2 toegepast. De zachte meshstof op de tong, de toebox en de schacht, zorgt voor zowel een uitstekend comfort als een luchtdoorlatende schoen.

Waarom kun je de Air Base 2 nu weer kopen?

Hiervoor zijn genoeg redenen, maar Nike wilde in eerste instantie oude modellen weer laten herleven. Vaak zijn dat varianten die tegenwoordig veel meer fans hebben dan de nieuwe interpretaties die er futuristisch uitzien of geheel nieuwe bouwwijzes hebben. In onze onlineshop vind je de retro versies van deze categorie in actuele verpakkingen.

Heb je een mooie Air Base 2 sneaker uitgezocht, dan duurt het slechts een paar werkdagen en je hebt deze te gekke gymschoen in huis. Maar, voordat we jouw bestelling versturen, checken we nog eens de schoenen op eventuele fabrieksfouten. Zo kan je er zeker van zijn dat je producten ontvangt die geen fouten en gebreken vertonen. Purchaze verstuurt de sneakers altijd in de originele schoenendoos en niet, zoals sommige shops doen, in een plastic zak. Bovendien wordt jouw pakket geleverd door DHL en krijg je per e-mail een trackingcode, zodat je kunt zien waar de sportschoenen zich op dat moment bevinden. Eenmaal aangekomen kan je de Nike Air Base 2 uitproberen en testen. Bevallen ze niet, kan je de sneakers binnen 2 weken onbeschadigd en in de originele verpakking retourneren. Natuurlijk is het mogelijk om dan een ander model bij ons te bestellen.