Taal:
Dutch
Deutsch
English
Facebook
Volg ons op facebook.
Googleplus
Je kunt ons volgen op Google+
Info
Betaalinformatie
Nike WMNS Air Max 1 Essential White Pink Glow Wolf Grey Atomic Mango
Artikelbeschrijving

Wit/pink-grijs-oranje

599820-107

Waarom zullen vooral de dames enthousiast zijn over de WMNS Air Max 1 Essential in deze kleurgeving? Omdat vele vrouwen pink in combinatie met lichtgevend oranje bijzonder mooi vinden. Naast deze frisse kleuren vind je ook wit en grijs bij deze schoen. Voor dames is deze sportschoen gemaakt en daarbij is rekening gehouden met de, in vergelijking tot de man, sierlijke voeten. Dus is de geluidloze sneaker met een smallere pasvorm dan de normale Air Max 1 en vanaf schoenmaat 35,5 te verkrijgen. Je kunt deze damesschoenen al herkennen aan de toevoeging in de naam, want WMNS (Womens) betekent in het Nederlands “voor vrouwen”.

Onderweg met een oranje loopzool en daar bovenop de witte tussenzool waarin een luchtdempingunit zorg draagt voor het bijzondere loopgevoel. Na een blik door het vensterje valt al snel op dat de ingebouwde technologie oranje gekleurd is. Hoogwaardig materiaal wordt voor de complete sneaker gebruikt.

Gebroken glad leer in pink beschermt boven de middenzool tegen vocht dat anders kan indringen in de schoen. Dit gedeelte noem je de beschermingsrand en die is verstevigd met een dubbele naad om stand te houden tegen alles wat deze rand te verduren heeft. Op dezelfde manier gemaakt, vind je aan beide kanten een Swoosh op de zijpartijen. Grijs suède is terug te vinden op de hak, de zijden en tot aan de onderste rand van de vetersluiting. Aan de gehele binnenkant is grof mesh in het wit verwerkt, wat in een fijnere structuur de toebox en de buitenkant van de schacht vormt. Eveneens gemaakt uit meshstof is de bovenkant van de tong, echter met een heel dun oppervlak, hierop bevinden zich de witte veters.

Opvallende accenten in oranje kan je bewonderen bij de al eerder genoemde loopzool, de plastic versteviging van de veterogen en het etiket op de tong. Op deze tong wordt in pink de maker van deze geweldige schoen genoemd, namelijk het Nike logo en de woorden Air Max. Een op de hak geplaatst Nike Air borduursel in pink maakt de sneaker compleet.

Ben je op zoek naar een damesmodel, bekijk dan ook eens de Air Max Thea die speciaal gemaakt is voor de smallere vrouwenvoet: Nike Air Max damesschoenen

Artikeldetails
Artikelnummer: 599820-107
Fabrikant: Nike
Type: Loopschoen
Kleur: White/Pink Glow-Wolf Grey-Atomic Mango
Gemaakt in: Vietnam
Toestand: Brand New in Original Box
Materiaal: Leer, kunstleer
Uitgebracht :