Taal:
Dutch
Deutsch
English
Facebook
Volg ons op facebook.
Googleplus
Je kunt ons volgen op Google+
Info
Betaalinformatie
Nike Air Max 90 OG Sail Cool Grey Medium Grey Infrared
Artikelbeschrijving

Beige/grijs-antraciet-zwart-rood

543361-161

Er oud uit laten zien, dat is de bedoeling bij de Nike Air Max 90 OG Vintage. De accenten zijn zo goed gemaakt, dat de unieke vergeelde aanblik mooi tot zijn recht komt. Met grijs, infrarood, zwart, wit, antraciet en beige vindt een klassieke kleurcombinatie de weg terug in de schappen.

Het stralende wit van de mesh stof laat zijn volle werking zien bij de toebox en bovenaan de schacht. Vilt aan de zijkant, onder de vetersluiting en voor aan de beschermingsrand, vecht in het grijs tegen mogelijke slijtage. Glad leer in zwart loopt van de voorkant tot aan de hiel om de schoen heen. Applicaties van plastic aan de vetersluiting, hakken, aan de zijkant en om de zichtbare demping, stralen opvallend in infrarood.

De tussenzool is zo gemaakt dat de vintage-look in een mooi daglicht wordt geplaatst. Het beige ziet er oud uit en maakt de sneaker compleet. Nike labels zijn in het infrarood te vinden op de tong en de zijkant, tevens in het zwart op de hiel. De Swoosh aan de zijden zie je heel decent in het antraciet.

Wat betreft het uiterlijk is de Nike Air Max 90 OG Vintage een modeartikel met stijl. Als je veel waarde hecht aan je outfit, dan is deze sportschoen echt iets voor jou.

Artikeldetails
Artikelnummer: 543361-161
Fabrikant: Nike
Type: Loopschoen
Kleur: Sail/Cool Grey-Medium Grey-Infrared
Gemaakt in: China
Toestand: Brand New in Original Box
Materiaal: Leer, synthetisch
Uitgebracht :