Taal:
Dutch
Deutsch
English
Facebook
Volg ons op facebook.
Googleplus
Je kunt ons volgen op Google+
Info
Betaalinformatie
Nike Air Base 2 Black Team Orange Cool Grey Game Royal
Artikelbeschrijving

Zwart/oranje-grijs-blauw-neongeel-wit

554705-083

Kleurrijk krijgt de Nike Air Base 2 in deze uitvoering een plaats in onze shop. Opvallend in het zwart, blauw, oranje, neongeel en wit trekt hij gegarandeerd de aandacht. Het is eigenlijk zonde om deze sneaker alleen bij het sporten te dragen. Juist bij een jeans zorgt hij voor een bijzonder modieuze look.

Deze hernieuwde uitgave heeft, net als zijn voorgangers, niets aan glans verloren. Hoogwaardig materiaal zorgt voor de noodzakelijke stevigheid van de schoen. Mesh in het zwart is terug te vinden op de tong, aan de zijkant, bovenaan de schacht en op de toebox. Nubuck in het grijs aan de voorkant en op de hak en vilt in het blauw langs de vetersluiting, maakt het plaatje compleet. Voor accenten zoals de Swoosh en de binnenvoering is oranje uitgekozen. Nike labels op de tong en de hiel laten zich van hun elegante kant zien, net als de bovenste ogen van de vetersluiting die opvallen in neongeel.

Een tussenzool in het wit die voorzien is van de gepatenteerde air-technologie sluit het beeld succesvol af en zorgt samen met de anti-slip loopzool voor een uitstekend houvast.
Uitblinken doet de Air Base 2 van Nike door een uniek uiterlijk en een te gek design en deze kenmerken geven de sneaker zijn populaire look met veel stijl. Je kunt veel plezier beleven aan deze sportschoen die vanaf nu ook bij ons in de online sneakershop te verkrijgen is.

100% veganistisch

Artikeldetails
Artikelnummer: 554705-083
Fabrikant: Nike
Type: Loopschoen
Kleur: Black/Team Orange-Cool Grey-Game Royal
Gemaakt in: Indonesië
Toestand: Brand New in Original Box
Materiaal: Synthetisch
Uitgebracht :