Taal:
Dutch
Deutsch
English
Facebook
Volg ons op facebook.
Googleplus
Je kunt ons volgen op Google+
Info
Betaalinformatie
Nike Air Base 2 White Black Dark Grey Court Purple
Artikelbeschrijving

Wit/zwart-donkergrijs-neongroen-paars

554705-153

Vooral de aandacht naar zich toe trekken, kan ook deze nieuwe kleur van de Nike Air Base 2. De tinten die er bij deze versie bovenuit steken zijn wit, zwart, donkergrijs, neongroen en paars. Met het gebruik van uitgekozen materiaal zoals mesh, vilt en een zachte stof kan je er zeker van zijn dat je zeer lang veel plezier kunt beleven aan deze sportschoenen.

Aan de voorkant is mesh in het wit zeer aantrekkelijk te zien op de toebox, verder aan de zijkanten, op de tong en de hiel. Daarentegen is bij de beschermingsrand een duidelijk contrast gemaakt met textiel in donkergrijs. Ook wordt deze stof aan de achterkant ingezet als afsluiting.

Voor de stofgedeeltes rondom de ogen van de vetersluiting is met paars een uitstekende kleur gevonden die zeer goed past bij de reeds genoemde nuances. Als zogenaamde blikvangers ontpoppen zich de plastic applicaties in neongroen aan de bovenkant, het opschrift op het etiket op de tong, de daaronder liggende voering van vilt en het borduursel aan de achterkant van de schoen.

Terug te vinden is precies deze kleur ook in de rubberen loopzool, hand in hand met zwart. De witte tussenzool onderstreept perfect de delen van het bovenmateriaal en zorgt voor een stemmig totaalbeeld. Een zwarte Swoosh laat indrukwekkend zien dat Nike bij deze Air Base 2 zijn vinger in de pap had.

100% veganistisch

Artikeldetails
Artikelnummer: 554705-153
Fabrikant: Nike
Type: Loopschoen
Kleur: White/Black-Dark Grey-Court Purple
Gemaakt in: Indonesië
Toestand: Brand New in Original Box
Materiaal: Synthetisch
Uitgebracht :