Taal:
Dutch
Deutsch
English
Facebook
Volg ons op facebook.
Googleplus
Je kunt ons volgen op Google+
Info
Betaalinformatie
Nike Air Tech Challenge Huarache White Black Tour Yellow
Artikelbeschrijving

Wit/zwart-geel

630957-100

De nieuwe Nike Air Tech Challenge Huarache is een kleine retro-beroemdheid. In 1991 gebruikte de Amerikaanse tennisspeler Andre Agassi (toen 4e plaats op de wereldranglijst) voor het eerst deze schoenen bij de Grand Slam in Wimbledon. Ook tijdens zijn grote doorbraak tussen 1992 en 1997 droeg hij ze nog vaak. Vandaar dat we vandaag blij zijn om, 22 jaar later, deze sportschoenen voor ons te zien en we de eer hebben ze met jullie te kunnen delen. Een uniek karakter verkrijgt deze sneaker door zijn speciale design en de opvallende kleurgeving in wit en zwart en tevens door de gedeeltes met een motief in het geel. Daarom is het niet alleen een sportschoen voor sportliefhebbers, maar is ook voor man en vrouw een trouwe en duurzame begeleider bij het shoppen in de stad.

Van de toebox en de enkelbescherming tot en met de hiel- en zijgedeelte van de gymp is glad leer gebruikt in stralend wit. Op de hiel is indrukwekkend een 3D Nike Air logo verwerkt. Ook het voorste gedeelte van de tussenzool en het achterste deel van de loopzool, de veters en de hak is gehouden in sneeuwwit. In de hak zie je het kleine venstertje waarin je zoals altijd een demping in een passende kleur, in dit geval felgeel, kunt vinden. Bij de enkelversteviging zijn opvallende uitsparingen te bekijken, die niet alleen het design, maar ook de luchttoevoer verbeteren en bovendien de gewrichten fixeren en beschermen.

Onder deze tussenruimtes zie je aan beide kanten een opvallend lichtflitsmotief uit zwart glad leer. Geel als kleur is ook in het voorste gedeelte van de loopzool en aan beide kanten in het achterste gedeelte gebruikt. Binnenin de sportschoen is een groffe, netachtige meshstof in het zwart verwerkt, om bij sportief gebruik een zo goed mogelijke luchtcirculatie en het afstoten van zweet te garanderen.

Bij de schacht van de gymschoen valt de handige lus van neopreen in het zwart op, omgeven van het binnenmateriaal in mesh dat doorloopt tot over de tong. Hierop zie je als je goed kijkt, het Nike Air Huarache logo in geel. De zijkanten en het hakgedeelte van de tussenzool zijn wit gekleurd en springen door individueel aangebrachte stipjes bijzonder in het oog. In het onderste deel van hiel kan je een versterking uit rubber vinden, die met een bijzonder motief in het wit het houvast aan de voet optimaliseert. In het midden aan de onderkant van de loopzool is nog eens een Nike logo in geel te bekijken.

Conclusie:

Deze sportschoen doet de voormalig professionele tennisspeler Andre Agassi alle eer aan! De verwerking van de losstaande componenten evenals de stoffen en het design zijn perfect op elkaar afgestemd. Deze sneaker is een fantastisch exemplaar en zou in geen enkele schoenenkast mogen ontbreken! Vooral als sportman/sportfan zorgt hij voor enthousiasme zowel met geschiedenis, technologie als met een niet te vergelijken loopgevoel.

Eigenschappen:

  • Glad leer
  • Wit, zwart en geel
  • Dempingeenheid met Air Max-technologie
  • Rubberen loopzool met anti-slip profiel
  • Luchtdoorlatendheid door het inzetten van mesh en een veelzijdige perforatie.

Een andere interessante schoen met een Air Max-demping is de Nike Air Max Classic BW die we ook in diverse uitvoeringen aanbieden: Nike Air Max Classic BW sneakers

Artikeldetails
Artikelnummer: 630957-100
Fabrikant: Nike
Type: Tennis
Kleur: White/Black-Tour Yellow
Gemaakt in: Vietnam
Toestand: Brand New in Original Box
Materiaal: Leder, synthetisch
Uitgebracht :