Taal:
Dutch
Deutsch
English
Facebook
Volg ons op facebook.
Googleplus
Je kunt ons volgen op Google+
Info
Betaalinformatie
Nike Roshe One Black Anthracite Sail
Artikelbeschrijving

Zwart/antraciet-creme

511881-010

Uniek design en allerbeste luchtdoorlatendheid – geen andere sneaker is meer voor de vrije tijd gemaakt als de Nike Roshe One. Wie deze geruisloze schoen voor het eerst ziet, die is verbaasd over het minimalistische uiterlijk. Te beginnen met een hoge middenzool in wit die is aangepast aan de opbouw van de voet en dus zeer aangenaam te dragen is. Zelfs met blote voeten kan je deze sneaker gebruiken, vele poriën in het materiaal geven de voet voldoende lucht. De bovenkant van de sportschoen is een echte blikvanger in elke situatie, want hij bestaat bijna uitsluitend uit zwarte meshstof.

Het verwerkte materiaal is licht en luchtig en belooft een lang draagcomfort. Weinig gewicht en de grote luchttoevoer zijn de kenmerken van deze sneaker en maken het mogelijk om ze ook op warme dagen te dragen. Het noppenprofiel zorgt voor een stevig houvast op verschillende terreinen. Ter ondersteuning bij het aantrekken is een lus aan de hiel en de tong bevestigd.

De wereldberoemde Swoosh is op de binnen- en buitenkant geplakt en steekt lichtjes in antraciet af tegen zwart mesh. Een versterkte rand om de schacht zorgt in de schoen voor meer stabiliteit. Er is afgezien van het extra gewicht van de veterogen. In plaats daarvan geeft een ronde naad de plek van deze ogen aan. Alhoewel er geen demping in deze sneakers zit, kun je er toch lang op lopen en de reden daarvoor is de speciale inlegzool. Deze is bijzonder elastisch en past zich aan de menselijke voet aan.

100% veganistisch

Wij hebben nog veel meer Roshe One sneakers van Nike in ons assortiment, waaronder ook damesmodellen. Kijk hier maar eens: Nike Roshe One sneakers Purchaze

Artikeldetails
Artikelnummer: 511881-010
Fabrikant: Nike
Type: Vrije tijd
Kleur: Black/Anthracite-Sail
Gemaakt in: Vietnam
Toestand: Brand New in Original Box
Materiaal: Synthetisch
Uitgebracht :