Taal:
Dutch
Deutsch
English
Facebook
Volg ons op facebook.
Googleplus
Je kunt ons volgen op Google+
Info
Betaalinformatie
Nike WMNS Air Max 1 Essential White Cool Grey Wolf Grey Light Base Grey
Artikelbeschrijving

Antraciet/grijs-wit

599820-108

Waarmee verrast ons de Nike WMNS Air Max 1 Essential in deze uitvoering? Het zijn de sobere kleuren die deze sneaker uitmaken. Een combinatie uit antraciet, grijs en wit maakt deze elegante vrijetijdsschoen niet alleen geschikt voor de vrouwenwereld. Zelfs wanneer WMNS voor Womens staat en dit vertaald voor vrouwen betekent, is het mogelijk dat ook mannen enthousiast zijn over deze kleurgeving. Bestaat een interesse bij de mannen, dan moet de sneaker een halve maat groter gekocht worden en deze past perfect.

Kijk je onder de schoen, dan zie je een loopzool met noppenprofiel. Een groot voordeel hiervan is dat je niet of nauwelijks kunt uitglijden op verschillende ondergronden. Met de Air Max dempingtechnologie wordt op zowel korte als lange afstanden een voetgevoel gegeven dat tot vandaag de dag uniek is. Het daarvoor noodzakelijke luchtkussen bevindt zich achter een zichtvenster in de tussenzool in wit. Boven deze middenzool grenst de beschermingsrand uit gebroken glad leer in antraciet en loopt compleet om de schoen heen. Suède gedeeltes in grijs lopen van de hak via de zijkanten omhoog naar de schacht en verder onder de vetersluiting. Op de zijkanten is de Swoosh geplaatst en is net als de beschermingsrand uitgevoerd in gebroken glad leer in de kleur antraciet.

Zodat de voet genoeg lucht krijgt, is luchtdoorlatende meshstof in het wit gebruikt voor de toebox, delen van de zijvlaktes en voor de buitenkant van de schacht. In een iets andere structuur, maar altijd nog mesh te noemen, wordt met de binnenvoering gezorgd voor een aangenaam draaggevoel. Eveneens geproduceerd uit mesh is de tong, het verschil bestaat slechts uit de hoedanigheid van het materiaal, want deze oppervlakte is gemaakt van een duidelijk fijnere stof. Het etiket op de tong is lichtgrijs, hierop vind je het Nike logo en de tekst Air Max in het zwart. Witte veters houden de tong op zijn plaats en zorgen ervoor dat de schoen stevig aan de voet zit. Een plastic versterking in grijs aan de bovenste veteroog maakt een strakke vetersluiting mogelijk en geeft extra stevigheid, wat wederom van uitwerking is op de levensduur. Tenslotte is een Nike borduursel in het grijs op de hak te ontdekken dat nog een keertje verwijst naar de demping.

Nog meer Air Max schoenen kan je bewonderen als je de volgende link aanklikt: Nike Air Max sneakers

Artikeldetails
Artikelnummer: 599820-108
Fabrikant: Nike
Type: Loopschoen
Kleur: White/Cool Grey-Wolf Grey-Light Base Grey
Gemaakt in: Vietnam
Toestand: Brand New in Original Box
Materiaal: Leder, synthetisch
Uitgebracht :