Taal:
Dutch
Deutsch
English
Facebook
Volg ons op facebook.
Googleplus
Je kunt ons volgen op Google+
Info
Betaalinformatie
Nike Free OG 14 Sport Royal Varsity Maize White Black
Artikelbeschrijving

Blauw/geel-wit-zwart

642402-407

Hoe krijgt de Nike Free OG 14 het voor elkaar om je voeten het gevoel te geven dat je blootvoets loopt? Grotendeels wordt deze gewaarwording verkregen door de ingesneden loopzool die zich zeer goed aanpast aan de loopbeweging. Nog een voordeel van deze zool is de activering van de spieren in de voet, die in de huidige tijd steeds minder gebruikt worden. Met sterkere voetspieren is het onwaarschijnlijker dat je omknikt en een blessure oploopt.

Deze uitvoering is in de kleurcombinatie blauw, geel en wit verkrijgbaar en maakt naast de verfijnde techniek ook indruk door zijn uiterlijk. De tweekleurige zool is voornamelijk in lichtgrijs gehouden. Pas bij de overgang naar het bovenmateriaal herken je dat de rand blauw gekleurd is. Geperforeerd synthetisch nubuckleer in de zojuist genoemde tint is verwerkt in de complete sneaker.

Slechts aan de buitenkant van de schacht, de uitsparing op de hiel en de binnenvoering is ander materiaal te zien. Eveneens in het blauw is mesh te vinden aan de buitenkant van de ingang en de bovenkant van de tong, samen met het synthetische nubuckleder zorgt dat voor de ventilatie in de schoen. In het geel gehouden is het stukje stof op de hiel dat evenals de binnenvoering van spandex is en ervoor zorgt dat de sportschoen stevig aan de voet zit. De veterogen zijn samengenaaid met het synthetische nubuckleer van de zijkanten en geven de veters de mogelijkheid om goed gestrikt te worden.

Om Nike als maker van deze sneaker te kunnen herkennen, valt in het spandex van de hak het logo van de firma in het blauw te ontdekken. Tevens is onder de vetersluiting een Nike embleem aanwezig dat in het grijs op het transparante plastic in het oog valt. Bijzonder opvallend is de kunststof Swoosh in het geel op een blauwe achtergrond op de buitenkant van de schoen. Om in het donker beter gezien te worden is 3M ingezet op de tong, de buitenste zijde, de zijkant van de hiel en de hak. Eveneens is dit materiaal verwerkt bij de veterogen. Het is de reflecterende eigenschap die bij deze grijs lijkende gedeeltes verhoogd wordt en voor zekerheid zorgt.

Een andere zeer sportieve vrijetijdsschoen is de Nike Roshe One die ook in diverse kleurcombinaties bij ons verkrijgbaar is: Nike Roshe One sneakers

Artikeldetails
Artikelnummer: 642402-407
Fabrikant: Nike
Type: Vrije tijd
Kleur: Sport Royal/Varsity Maize-White-Black
Gemaakt in: China
Toestand: Brand New in Original Box
Materiaal: Synthetisch
Uitgebracht :