Taal:
Dutch
Deutsch
English
Facebook
Volg ons op facebook.
Googleplus
Je kunt ons volgen op Google+
Info
Betaalinformatie
Nike Air Maxim 1+ White Sport Red Neutral Grey
Artikelbeschrijving

White/Sport Red-Neutral Grey

366488-161

Belast met het bijwerken van een klassiek ontwerp van Nike, 1987's Air Max 1, de Nike Sportswear Footwear Design Team gekozen tot technologische innovaties en opnieuw gemasterd de prestaties en esthetiek van de oorspronkelijke stijl te creëren van de Nike Air Maxim 1 +.

Nike heeft de originele Air Max 1 ontwerp kort en liep via een hedendaagse filter, zegt Nike Sportswear Design Director Jesse Leyva. Ze probeerden de problemen, die Tinker Hatfield destijds had met de technologie van die tijd, op te lossen met de technologieën en de sportieve Nike innovaties van vandaag en morgen.

Het design team heeft zich gericht op lichtgewicht, stabiliteit en demping. Het resultaat is een verbluffende 66% gewichtsafname van het origineel, de Air Maxim komtslechts op het gewicht van 10,1 gram. Deze dramatische gewichtsvermindering kan worden toegeschreven aan een aantal belangrijke functies:

  • Invoering van de innovatieve Acespan Mesh, een lichtgewicht materiaal ontwikkeld voor de 2008 Nike LunaRacer.
  • Flywire-technologie, drastisch verminderen van het gewicht tijdens het creëren van de upper van de schoen dat beweegt met de voet en is sterker dan ooit.
  • Implementatie van een drie-delige geïnjecteerd Phylon tussenzool, het optimaliseren van demping en ondersteuning.
  • Er is gebruik gemaakt van een lichtgewicht zeefdruk Swoosh en kenmerkende details.
  • Om ervoor te zorgen dat het trouwe beeld van de schoen blijft, behoudt de Nike Air Maxim 1 + het kenmerk nog steeds zijn suède hiel in de oorspronkelijke Sport Rode kleur.

Deze Nike Air Maxim 1+ in de Wit / Sport rood-neutraal grijze Colorway heeft een klassieke vorm gemaakt van Varsity blauw leder en de Flywire-technologie. De mudguard komt in frisse Sport Rode stof en de binnenkant is voorzien van een Sport rode voering. Klassieke kleur die makk

Wie het eerst komt, wie het eerst maalt...
---------elijk te combineren is.

Moet je hebben voor het zomerseizoen.--------------------18691991225667
Content-Disposition: form-data; name="item_descriptionshort_3"

Deze Nike Air Maxim 1+ in de Wit / Sport rood-neutraal grijze Colorway heeft een klassieke vorm gemaakt van Varsity blauw leder en de Flywire-technologie. De mudguard komt in frisse Sport Rode stof en de binnenkant is voorzien van een Sport rode voering. Klassieke kleur die makkelijk te combineren is.

Artikeldetails
Artikelnummer: 366488-161
Fabrikant: Nike
Type: Running
Kleur: White/Sport Red-Neutral Grey
Gemaakt in: China
Toestand: Brand New in Original Box
Materiaal: Leather, Synthetic
Uitgebracht :