Taal:
Dutch
Deutsch
English
Facebook
Volg ons op facebook.
Googleplus
Je kunt ons volgen op Google+
Info
Betaalinformatie
Nike Vandal Hi Supreme Medium Grey Vivid Pink
Artikelbeschrijving

Medium Grey/Vivid Pink

325317-001

Retro basketbal schoenen zoals de Nike Vandal Hi Supreme Vintage zijn terug en deze versie wordt geleverd in een Medium Grijze/Vivid Roze kleurencombinatie en was zeer onderschat vroeger.

De vorm van deze uitgave is gemaakt van gladde medium grijze nylon, een medium grijze nylon toebox, medium grijze swoosh en neon rode hak. Het beschikt over een riem in twee kleuren (fel roze en neon rood), een compleet witte zool met medium grijze veters. Het heeft een vintage zool die het ontwerp uit het verleden perfectioneert. Er zijn nauwelijks andere merken die unieke en ongelooflijk realistische effecten op hun sneakers creëren, zoals de gebruikte tong, ouder lijkende kleuren en de vergeling van de middenzool.

De oorsprong van deze Nike Vandal basketbal schoen is rond het midden van de jaren 80 en ligt zeer dicht bij het ontwerp van de Air Force 1, op een moment dat de Air Force 1 bijna onmogelijk te vinden is. Deze high top basketbal schoen is een van de eerste met een volledige nylon upper. Dit biedt meer ademing en zorgt voor een lichtgewicht sneaker.

Artikeldetails
Artikelnummer: 325317-001
Fabrikant: Nike
Type: Basketball
Kleur: Medium Grey/Vivid Pink
Gemaakt in: China
Toestand: Brand New in Original Box
Materiaal: Nylon, Synthetic
Uitgebracht :