Taal:
Dutch
Deutsch
English
Facebook
Volg ons op facebook.
Googleplus
Je kunt ons volgen op Google+
Info
Betaalinformatie
Nike Vandal Hi Supreme Electric Green Medium Grey
Artikelbeschrijving

Electric Green/Medium Grey-White

325317-331

De Nike Vandal Hi Supreme Vintage is een iconische schoen uit het midden van de 80-er jaren. Deze is geproduceerd in een elektrisch Groen/Medium Grijze kleurencombinatie en is steeds meer gevraagd, vanwege de vintage trend.

Dit klassieke silhouet is opgebouwd uit de volgende materialen; soepele elektrisch groene nylon, een elektrisch groene nylon toebox, elektrisch groene swoosh en antraciete hiel. Het heeft een tweekleurige riem (medium grijs en antraciet), een compleet witte zool met elektrisch groene veters en een vintage zool die het een smaak geeft van het verleden. Met deze vintage effecten (gebruikt lijkende tong, ouder lijkende kleuren en vergelingen), is dit productieproces uniek en ongelooflijk realistisch.

De Nike Vandal basketbal heeft zijn oorsprong in het midden van de jaren 80 en het ontwerp lijkt op een Air Force 1, die heel moeilijk te vinden was rond die tijd. Het gebruik van deze sneaker is voor basketbal doeleinden en een nylon versie is vrij uniek voor de tijd toen ze werden ingevoerd. De voordelen zijn een veel betere ademing van de schoen, met veel minder gewicht aan je voeten.

Artikeldetails
Artikelnummer: 325317-331
Fabrikant: Nike
Type: Basketball
Kleur: Electric Green/Medium Grey
Gemaakt in: China
Toestand: Brand New in Original Box
Materiaal: Nylon, Synthetic
Uitgebracht :