Taal:
Dutch
Deutsch
English
Facebook
Volg ons op facebook.
Googleplus
Je kunt ons volgen op Google+
navigatie
Info
Betaalinformatie

Lacoste dames

Vlotte damesschoenen van Lacoste – voor het sporten en in de vrije tijd de ideale sneakers

Purchaze heeft altijd attractieve schoenen van Lacoste voor jou in het assortiment. Het merk Lacoste is niet alleen aantrekkelijk door de tennissport waar voor het eerst poloshirts gebruikt werden, maar ook door de kwalitatief hoogwaardige sneakers.

Als je graag Lacoste aan je voeten wilt hebben, dan zul je enthousiast zijn over het aanbod van deze sportschoenen in de onlineshop

De Lacoste geruisloze stappers voor dames onderscheiden zich niet alleen door de tijdloze pasvorm, maar ook de uitgezochte materialen die gebruikt worden, zijn van uitstekende kwaliteit en tevens veelzijdig. Het gebruik van leer geeft de sportschoenen een zeer edele look. Het maakt niet uit voor welke gelegenheid je ze aantrekt, ze maken steeds een goede indruk.

Schoenen bevallen niet?

Staan jou de toegezonden producten niet aan vanwege de kleur of omdat de schoen niet goed past, dan kan je ze binnen 14 dagen zonder extra kosten in originele toestand terugsturen. Mocht je iets terug willen sturen, dan graag van tevoren even contact opnemen met onze klantenservice.

Hier zie je zonder grote omwegen een klein maar fijn assortiment Lacoste sneakers voor dames, hieronder bevindt zich ook de populaire schoen Marcel: