Taal:
Dutch
Deutsch
English
Facebook
Volg ons op facebook.
Googleplus
Je kunt ons volgen op Google+
navigatie
Info
Betaalinformatie

Nike schoenen

Wie Nike schoenen zoekt, zal dol zijn op Purchaze!

Bij Purchaze verschijnen steeds de nieuwste sneakers van Nike Sportswear in aansprekende kleuren en variaties.

Door de hoge funktionaliteit steken de Nike schoenen er in vergelijking tot de concurrentie met kop en schouders bovenuit. Toen de beide atleten Bill Bowerman en Philip Knight in de jaren 70 hun eerste sportschoenen op de markt brachten, profiteerden ze van hun knowhow wat betreft de speciale behoeftes van atleten. Alle sneakers van de sportschoenfabrikant zijn er tot heden op afgestemd funktioneel en tegelijkertijd zeer comfortabel te zijn.

Waarmee had de firma Nike de eerste successen?

Nike Cortez heette de loopschoen die tot een absoluut cultobject werd en de firma in 1972 het eerste grote succes opleverde. Een andere klassieker volgde met de Nike Air Force 1 tien jaar later. Met de zogenaamde Air-technologie was het de eerste basketbalschoen.

Wat gebeurde met de Air Jordan schoenen van Nike?

Op het basketbalcourt effenden de Air Jordans, die sinds 1985 jaarlijks verschijnen, het pad. Ze hielpen de onderneming aan het bereiken van de top wat betreft basketbalschoenen. Verder voortgezet werd deze traditie door spelers zoals Kobe Bryant en LeBron James, die elk hun eigen Zoom sneakers kregen.

Voor op straat en vrije tijd ontwikkelde het merk meerdere trendsetters zoals de Nike Air Max, Nike Capri, Nike Shox en de Nike Blazer. Deze sportschoenen zijn tegenwoordig een vast bestanddeel van de reguliere collectie van Nike Sportswear.

Waarmee steekt de producent Nike boven de anderen uit?

Tot op de dag van vandaag is het duidelijke design met een grote Swoosh karakteristiek voor alle Nike schoenen. Het beroemde merkteken met de Swoosh staat overal op de wereld voor zeer hoogwaardige sportschoenen en sportkleding.

De grote keus aan Nike gymschoenen bij Purchaze zal jou ook enthousiast maken. Aangezien we telkens nieuwe modellen binnen krijgen, loont het zich regelmatig een bezoekje te brengen aan onze onlineshop om zo op een dag misschien je droomschoen te kunnen bemachtigen.

Zowel vrouwen als mannen vinden sneakers te gek

Niet alleen voor de heren is er een groot aanbod aan mooie gymschoenen, ook de dames kunnen door het assortiment snuffelen. Trendy designs zijn niet alleen bij het joggen te dragen, maar laten zich ook goed met verschillende outfits combineren. Lichte varianten zoals de Nike Free staan bij de jongelui hoog aangeschreven en kunnen online worden gekocht.

Kopen zonder grenzen

Wie te kampen heeft met extra grote maten, hoeft zich hier niet te verstoppen. Ook voor jou staat, net als bij de anderen, een breed aanbod ter beschikking waar zeker een modieuze schoen te vinden is. Met behulp van de maattabel zijn de verschillende schoenmaten met elkaar te vergelijken.

Je kunt ook heel eenvoudig op rekening bestellen, je hebt daarmee de mogelijkheid de producten voor de betaling te bekijken. In de categorie Sale worden gunstige sneakers aangeboden, die zich mensen die minder geld te besteden hebben ook kunnen veroorloven.

Nu Nike schoenen online bestellen