Taal:
Dutch
Deutsch
English
Facebook
Volg ons op facebook.
Googleplus
Je kunt ons volgen op Google+
navigatie
Info
Betaalinformatie

Sneaker Shop

Zeer groot produktaanbod in de sneaker shop

Er zijn weliswaar veel sneaker shops, maar geen enkele daarvan heeft zich zo gespecialiseerd als de Sneaker Shop van Purchaze in Aurich.

Waarin onderscheidt zich een sneaker shop?

Een sneaker shop onderscheidt zich van andere shops in ieder geval door een aanbod van te gekke sneakers. Niet alleen het assortiment op zich is hier van belang, maar ook hoeveel waarde er gehecht wordt aan een uitgekiend en samenhangend aanbod.

Bijna wekelijks worden jou alle zeldzame en veelgevraagde sportschoenen van Nike, Asics of Lacoste aangeboden die, op grond van kleurstelling, modelreeks, of ook aan de hand van het aantal stuks, een geval apart zijn.

Wat is er met de uitverkochte maten hier in de sneaker shop?

Zouden in de sneaker shop eens schoenen uitverkocht zijn, dan is er een functie ingebouwd waarmee je de gewenste maat kunt aanvragen en naderhand kunt nabestellen. Een service die nog eens een keer onderstreept hoe professioneel en doelgericht de klant hier bij Purchaze tevredengesteld wordt.

Welke betaalmogelijkheden worden mij bij de bestelling aangeboden?

Juist wat dit thema betreft wordt voor de klanten alles gedaan. Door middel van achteraf betalen of betaling in termijnen mogen de schoenen voor de daadwerkelijke betaling in ogenschouw genomen worden en mag je ze onderwerpen aan een eerste proefloop.

Hier ga je naar de Sneaker Shop