Taal:
Dutch
Deutsch
English
Facebook
Volg ons op facebook.
Googleplus
Je kunt ons volgen op Google+
navigatie
Info
Betaalinformatie

Schoenen

Vlotte en buitengewone schoenen vind je bij Purchaze!

Rondom schoenen heeft zich een eigen cultuur ontwikkeld, ze zijn ondertussen een onontbeerlijk en tegelijkertijd modieus accessoir.

Wat heeft een goede schoen mij te bieden?

Stabiliteit en een goede stevigheid bieden sportschoenen en ze zijn bovendien zeer functioneel en veelzijdig inzetbaar. Fabrikanten zoals Lacoste en Nike ontwikkelen sneakers voor welke tak van sport dan ook en ze hebben ondertussen wereldwijd een leidende positie. De schoenen zijn niet alleen in een schoenenwinkel te verkrijgen, maar ook in een onlineshop te koop.

In de vrije tijd worden basketbalschoenen zoals bijvoorbeeld de Air Jordans, niet alleen tijdens het spelen van basketbal, maar ook op straat gedragen. Ook de skaterschoenen van Nike hebben de sprong van de halfpipe en de skaterhal naar de straat gemaakt.

Welke schoenen en vormen zijn er?

Legendarisch zijn de Nike Dunk schoenen, die als High-Cut (hoog) en ook als Low-Cut (laag) te vinden zijn. Naast deze beide varianten in vorm worden ook veel sneakers als Mid-Cut (halfhoog) gemaakt. In de laatste jaren waren ook nieuwe stijlen van Nike Sportswear een verrijking voor de sneakerwereld.

Met schoenen kan je jouw geheel eigen en individuele stijl uitdrukken. Veel modellen zijn er alleen in gelimiteerde uitvoeringen om zo een grote exclusiviteit te kunnen garanderen.

Voor welke schoenen staat Purchaze in Aurich?

Bij Purchaze in Aurich vind je alleen sneakers die het ook echt waard zijn om ze in een Sneaker Shop aan te treffen!