Taal:
Dutch
Deutsch
English
Facebook
Volg ons op facebook.
Googleplus
Je kunt ons volgen op Google+
navigatie
Info
Betaalinformatie

Nike dames

Schoenen voor vrouwen van Nike

Als je speciaal schoenen voor vrouwen zoekt, dan vind je natuurlijk ook bij Nike iets passends. Omdat de damesmodellen niet uitsluitend alleen voor vrouwen worden gemaakt en deze varianten er ook in mannenmaten zijn, worden ze bij ons in de sneakershop als unisexmodellen aangegeven. Bij de passende schoenkeuze herken je deze artikelen aan de toevoeging “WMNS” in de artikelaanduiding. Hier zijn vooral de Nike WMNS Air Max of ook de WMNS Court Tradition zeer geliefd.

Damesschoenen ook geschikt voor heren

Als ook de mannen een model van de womens-reeks aansprekend vinden en deze graag willen bestellen, dan is dat helemaal geen probleem. Hier moet echter gelet worden op de maattabel, omdat er bij de schoenmaten kleine verschillen zijn.

Voor elk seizoen en alle gelegenheden gewapend

Juist voor de zomer zeer aangenaam te dragen zijn de Nike Capri, die meestal in zwarte of witte uitvoering te verkrijgen zijn. Deze sneakers laten zich ook dankzij een sobere opmaak combineren met kantoorkleding. Een zeer comfortabele loopschoen is de Free Run, die ook verkrijgbaar is in elegant pink en zeer geschikt is voor het joggen. Er zijn nog vele andere schoenen aanwezig, die al hunkerend daarop wachten om bekeken en gekocht te worden.

Hier kan je nog service verwachten

Speciaal mensen met minder geld kunnen in het bereik Sales hun droomschoen uitzoeken. Zoals alle andere sportschoenen in de onlineshop zijn ook deze met termijnbetaling of kopen op rekening te betalen. Slechts enkele dagen na de bestelling wordt het pakket geleverd door DHL en mag de sneaker zich verheugen op een nieuw plaatsje in jouw persoonlijke schoenenkast.

Een grote keus aan Nike damesschoenen vind je hier