Taal:
Dutch
Deutsch
English
Facebook
Volg ons op facebook.
Googleplus
Je kunt ons volgen op Google+
navigatie
Info
Betaalinformatie

Nike Heren

Hoogwaardige herenschoenen van de merkfabrikant Nike

Nike herenschoenen zijn altijd te verkrijgen in het assortiment. Het maakt niet uit welke schoenen je precies zoekt, meestal vind je ze bij Purchaze in de Nike onlineshop.

Het maakt niet uit voor welke gelegenheid en welke maat

Modellen zoals de Nike Air Max zijn er in veel varianten, in kleuren zoals wit, zwart en grijs en in extra grote maten tot maat 49,5. Ze zijn voorzien van de bekende Air-technologie en zorgen voor een aangenaam draagcomfort. Combinaties met andere tinten zijn ook te vinden en laten zich goed met andere kledingstukken combineren. De in 2013 verschenen uitvoeringen zijn zeer populair en behoren nu al tot de klassiekers.

Veel modellen met verschillende vormen

Wie meer van sobere schoenen houdt, die zal de voorkeur geven aan de Nike Court Tradition 2. Bij de Nike Air Classic BW wordt de zool die normalerwijze al van binnen te bekijken is, door een extra groot raam nog meer op de voorgrond gezet. Een verdere zeer geliefde uitvoering is de Air Vortex, die zeer licht gebouwd en sportief geconstrueerd is. Met de Nike Free wordt een te gekke loopschoen aangeboden die je aan de voet nauwelijks merkt en waarop je ook lange afstanden kunt lopen zonder blaren of pijn.

Gunstige aanbiedingen kan je onder Sales vinden. Enkele aparte sneakers en uitloopmodellen worden hier goedkoop aangeboden:

Zonder problemen Nike herenschoenen kopen